Повезане вести

Милу је најбоље да се повуче, седне у авион и оде: Душко Кнежевић о председнику Црне Горе /видео/

Милу је најбоље да се повуче, седне у авион и оде: Душко Кнежевић о председнику Црне Горе /видео/

Спутник 01.05.2020
Ја сам снимак „плаве торбе“ прво послао Милу Ђукановићу да би знао шта га чека. Нудим му да се повуче са власти и да напусти Црну Гору. Било би најпаметније за њега да се као Јељцин мирно повуче, седне у авион и да оде. То га… »
Добио је снимак "плаве торбе", зна шта га чека (видео)

Добио је снимак "плаве торбе", зна шта га чека (видео)

Ало 01.05.2020
"Ја сам снимак прво послао Милу Ђукановићу да би знао шта га чека" Директор Атлас групе и одбегли бизнисмен синоћ је у емисији Клуб А специјал са Иреном Татар, ексклузивно саопштио да је снимак „плаве торбе“ послао Милу… »
Душко Кнежевић: Милу би било најбоље да оде, дао сам му и снимак плаве торбе, имам доказе о референдуму! (видео)

Душко Кнежевић: Милу би било најбоље да оде, дао сам му и снимак плаве торбе, имам доказе о референдуму! (видео)

Вечерње новости 01.05.2020
Ја сам снимак ''плаве торбе'' прво послао Милу Ђукановићу да би знао шта га чека. Нудим му да се повуче са власти и да напусти Црну Гору. Ја сам снимак ''плаве торбе'' прво послао Милу Ђукановићу да би знао шта га чека. Нудим му… »

Вести дана »