Povezane vesti
Dragana Mitar otkrila detalje prepiske sa Zilhom! (video)
Alo 02.05.2020
"One su mene obe izdale, jedna drugoj su slale prepiske sa mnom!" Sinoć je na jednom od snimaka u "Zadruzi" prikazana brutalna svađa Dragane Mitar i . Oni su se tom prilikom gurali, vređali i podbadali, a zadrugari su komentarisali kako je između njih… »
Dragana Mitar otkrila detalje prepiske sa Edovom ženom, za koju tvrdi da joj je pretila
Telegraf 02.05.2020
- Stalno mi je pisala, Edo me zamolio da ne odgovaram, da će on rešiti to... - izjavila je Dragana. Dragana Mitar i Edo Fetić sinoć su odgovarali na pitanja u vezi sa njegovom i dalje zakonitom ženom Zilhom, sa kojom ima troje dece. - Napravio sam milion… »
Vesti dana »
VIDEO: Komemorativna šetnja i skup povodom 20 meseci od pada nadstrešnice na Železničkoj stanici
Radio 021 pre 24 satajoš 31 povezana
(VIDEO) Šoumen Nole zbunio devojku na Vimbldonu, više se o makazama priča nego o Cicipasu
Sportske.net pre 24 satajoš 63 povezane
U Grčkoj napadi zapaljivim bombama na političare: Jedna političarka povređena, njena majka poginula
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih
Katar: Postignut pozitivan napredak u posredovanim razgovorima SAD i Irana u Dohi
Insajder pre 36 minutajoš 31 povezana
Studenti o presudi Tanku: Prvi osuđeni je student, a niko od odgovornih za pad nadstrešnice
Beta pre 7 satijoš 23 povezane