Povezane vesti
Anastasija Ražnatović je nešto želela da nam poruči? "Razlika između moje kuće i ludare je jedino broj telefona"
Večernje novosti 02.05.2020
Pored brojnih objava iz svakodnevnog života, Anastasija ima običaj da pušta objave koje su i jedna vrsta imitacije. Društvena mreža Tik Tok je za veoma kratko vreme postala veoma popularna, a posebno među poznatima. Svi koji su instalirali aplikaciju… »
Anastasija masno opsovala i šokirala! Razlika između moje kuće i ludare je jedino broj telefona! Kad je Ceca čuje video
Kurir 02.05.2020
Anastasija Ražnatović, ćerka Svetlane Cece Ražnatović, veoma je aktivna na svim društvenim mrežama, a na Tik toku objavila je urnebesni video, koji je mnoge iznenadio jer psuje u njemu. Mladu Ražnatovićevu nikada nismo čuli da se nedolično ponaša, a još… »
Vesti dana »

Ukinut zatvorski pritvor studentu Bogdanu Jovičiću, dobio tri meseca kućnog pritvora
Beta pre 2 satajoš 19 povezanih

Hamas oslobodio sve žive taoce, Izrael pustio na slobodu palestinske zatvorenike
BBC News pre 14 minutajoš 35 povezanih

"Danas sam najluđa, ženim brata!" Tamara Milutinović kao živa vatra, gori u haljini sa izrazom preko grudi
Telegraf pre 53 minutajoš 35 povezanih

„Fon der Lajen će se u Srbiji sastati i s civilnim društvom, a to se nikad pre nije desilo“
Nova pre 1 satjoš 28 povezanih