Povezane vesti
Uhapšen sveštenik koji je prebio suprugu
Nova 03.05.2020
U Beogradu je uhapšen N. P. (47), sveštenik Crkve Svetog Đorđa. On je, kako saznajemo nezvanično, više puta, otvorenom i zatvorenom šakom, udarao u glavu i telo svoju suprugu M. P. (46), a zatim je oborio na pod. Ona, inače, nema vidljive povrede, ali… »
Sveštenik tukao suprugu i krio pištolj i noževe: Porodično nasilje u Beogradu
Večernje novosti 03.05.2020
N. P. (47), sveštenik Crkve Svetog Đorđa uhapšen je zbog nasilja u porodici, odnosno zato što je tukao svoju suprugu. U njegovom automobilu pronađen i pištolj, a oduzeto mu je i više noževa. U Beogradu je uhapšen N. P. (47), sveštenik Crkve Svetog Đorđa… »
Vesti dana »
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 2 satajoš 20 povezanih
Sunce i oblaci, a olujno nevreme i grad se očekuje u ovim delovima Srbije: Temperatura pada, a evo šta kažu meteorolozi za avgust
Dnevnik pre 16 minutajoš 15 povezanih
Deseti dan obnovljenog američkog bombardovanja Irana: Teheran gađao tanker u Ormuskom moreuzu, cene nafte u porastu
Danas pre 10 minutajoš 13 povezanih
"Ovo mi je najveća životna pobeda" Prvi intervju Stanije Dobrojević nakon trijumfa u Eliti 9: Progovorila o incidentu s Urošem, Asminovim roditeljima i novcu od nagrade (video)
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih
Prvi intervju Stanije Dobrojević: Progovorila o Asminu i Maji, pa otkrila šta joj je majka rekla
Telegraf pre 1 satjoš 13 povezanih