Povezane vesti
"Bolje da ne kažem šta sam saznala!" Kija Kockar otkrila jezivu istinu o Anabeli i Slobi: Mnoge je ovo zanimalo!
Alo 04.05.2020
Mnoge je ostavila bez reči! i bivša devojka Andreja Atijasa Jasmina Skender uključile su se na lajvu sinoć na Instagramu i progovorile o svemu što je mnoge zanimalo. Njih dve su pričale o brojnim natpisima i pričama oi Slobi Radanoviću, a na Kijinu priču… »
Kija se uključila uživo sa ženom sa kojom Atijas ima sina: Bolje da ti ne kažem šta su ti radili...
Telegraf 04.05.2020
- Znam i bolje da ti ne kažem šta znam i šta sam saznala da su ti radili tajno, a i svim drugim ljudima - rekla je Kija. Kristina Kija Kockar i bivša supruga Andreja Atijasa, Jasmina Skender uključilie su se u lajv prenos na Instagramu i osule paljbu po… »
Vesti dana »

Protest u Beogradu: Demonstranti prosuli farbu ispred Palate pravde (foto,video)
Blic pre 18 minutajoš 53 povezane

Pala francuska vlada, izglasano nepoverenje premijeru Fransoa Bajruu
RTS pre 52 minutajoš 25 povezanih

Policija u novosadskom Rektoratu zbog sastanka sa rektorom, deo zaposlenih ne želi da uđe
Beta pre 8 satijoš 19 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: Toplo i pretežno sunčano vreme sa lokalnim pljuskovima, u utorak oblačno u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 32 povezane

Košarkaški savez Srbije: Svetislav Pešić ima ugovor do 30. septembra 2025.
NIN pre 18 minutajoš 38 povezanih