Povezane vesti
Rat Čeferina i Janše blokira fudbal u Sloveniji
Mozzart sport 04.05.2020
Bizarno političko-sportsko natezanje na sunčanoj strani Alpa između predsednika UEFA i premijera. Dok se veliki broj država u okolini Slovenije polako, ali sigurno vraća sportskim takmičenjima, pre svega fudbalskim, dotle republika sa "sunčane strane… »
Fejsa zahvalan Žezusu, razočaran u Bruna Laža: Morao sam da odem iz Benfike jer trener nije priznavao da na mene ne računa
Večernje novosti 04.05.2020
Neposrednu po dolasku Bruna Laža, pretrpeo sam povredu na treningu, tako što me je udario saigrač, rekao je srpski internacionalac. Duplo više trofeja nego godina u klubu. Šest sezona je Ljubomir Fejsa član Benfike i za to vreme obogatio riznicu sa čak… »
Vesti dana »
Sutra se uklanjaju šatori uz Ćacilenda: Vučić poručio - ti ljudi su slomili obojenu revolucijuu, Srbija je pobedila
RINA pre 1 satjoš 33 povezane
Vučić: Krajem marta otvaranje prve fabrike dronova u Srbiji; Moramo podići nivo popunjenosti svih naših jedinica
RTV pre 2 satajoš 27 povezanih
Napad na Kijev, trećina prestonice bez grejanja; Bela kuća: Sastanak Trampa i Zelenskog sutra na Floridi
RTS pre 12 minutajoš 54 povezane
Prognoza za subotu, 27. decembar: Jutro hladno, pre podne oblačno, popodne razvedravanje
Beta pre 3 satajoš 23 povezane