Povezane vesti
Rat Čeferina i Janše blokira fudbal u Sloveniji
Mozzart sport 04.05.2020
Bizarno političko-sportsko natezanje na sunčanoj strani Alpa između predsednika UEFA i premijera. Dok se veliki broj država u okolini Slovenije polako, ali sigurno vraća sportskim takmičenjima, pre svega fudbalskim, dotle republika sa "sunčane strane… »
Fejsa zahvalan Žezusu, razočaran u Bruna Laža: Morao sam da odem iz Benfike jer trener nije priznavao da na mene ne računa
Večernje novosti 04.05.2020
Neposrednu po dolasku Bruna Laža, pretrpeo sam povredu na treningu, tako što me je udario saigrač, rekao je srpski internacionalac. Duplo više trofeja nego godina u klubu. Šest sezona je Ljubomir Fejsa član Benfike i za to vreme obogatio riznicu sa čak… »
Vesti dana »

Prva Bozankaya na ulicama od sutra - Isporuka svih 25 do marta 2026, u planu uvođenje linije 8 od Trošarine do Slavije (FOTO)
Ekapija pre 26 minutajoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 47 povezanih

Evo ko je napustio skupštinu Grada tokom donošenja inicijative da se podigne spomenik stradalima u padu nadstrešnice Dina Vučinić: Potvrđeno je da im ni pomirenje, ni sećanje na žrtve nisu prioritet
Dnevnik pre 2 satajoš 23 povezane

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 65 povezanih

Svetislav Pešić objavio spisak Srbije za Evrobasket 2025 sa mladim snagama i iskusnim zvezdama
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 61 povezana