Povezane vesti
Luna Đogani otkrila rečenicu koju joj je Marko ponavljao pre "Zadruge"
Alo 04.05.2020
Da li je predosetio kraj veze ili imaju neko drugo značenje? Luna Đogani ovog poslepodneva ćaskala je sa Anom Korać i Tarom Simov o svom bivšem momku Marku Miljkoviću. - Baš imam osećaj da je kraj i psihički se pripremam za to - otvorila je Luna dušu… »
Luna otkrila šta joj je Marko stalno pričao pre ulaska u Zadrugu
Telegraf 04.05.2020
- Baš mi je lepa ta rečenica, ja bih to istetovirala - rekla je Tara Luni. Luna Đogani je u spavaćoj sobi, gde je bila sa Anom Korać i Tarom Simov, pričala o svom bivšem dečku Marku Miljoviću. Podsetimo, njih dvoje nedavno su raskinuli u Zadruzi. - Baš… »
Vesti dana »

Za 2 sata stižu pljuskovi sa grmljavinom: Nova najava RHMZ-a, evo kakvo vreme će biti narednih dana
Mondo pre 37 minutajoš 16 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Ruska PVO oborila 46 ukrajinskih dronova tokom noći iznad teritorije Rusije
Euronews pre 8 minutajoš 16 povezanih

"Uhapšeno 18 ljudi i hapšenja se nastavljaju": Dačić posle protesta: "Žandarm povređen u Valjevu"
Blic pre 8 satijoš 6 povezanih

"Ovde je situacija kritična" Ne smiruje se vatrena stihija u Crnoj Gori, sve raspoložive ekipe gase požare
Večernje novosti pre 1 satjoš 6 povezanih

Princ Filip odbio da položi venac sa članovima SNS-a na Oplencu, pa Petrašnović napisao da je „izdanak britanske krune“
Glas Šumadije pre 17 minutajoš 1 povezana