Povezane vesti
Majka Harisa Brkića: Volela bih da me ubica pozove
Nova 06.05.2020
Gost u drugoj epizodi serijala "Majke šampiona" na televiziji Arena sport bila je Radmila Brkić, majka bivšeg košarkaša Partizana, Harisa Brkića koji je ubijen 12. decembra 2000. Do danas se ne zna ko je ubio Brkića, koji je tih godina bio jedan od… »
Bolna ispovest Majke Harisa Brkića: "Uključili smo TV, videli da je Haris upucan, suprug se oduzeo, a ja sam samo klonula"
Sportal blic 05.05.2020
U drugoj epizodi serijala „Majke šampioni” na televiziji Arena sport govorila je u emotivnoj ispovesti Radmila Brkić, majka pokojnog košarkaša Harisa Brkića. Haris Brkić je rođen24. jula 1974. u Sarajevu. Košarku je zavoleo gledajući je na TV-u, ali ni… »
Majka Harisa brkića kroz suze: Volela bih da me pozove njegov ubica, da mu poručim ovo!
Sportal blic 05.05.2020
U potresnoj ispovesti u drugoj epizodi serijala „Majke šampioni” na televiziji Arena sport, Radmila Brkić, majka pokojnog košarkaša Harisa, govorila je o tragičnoj sudbini svog jedinca. Vest, koja joj je život obojila u crno, čula je na TV-u. - Moj… »
Vesti dana »

Konstitutivna sednica Skupštine grada Zaječara: Potvrđivanje mandata i izbor predsednika, protest ispred opštine
Euronews pre 33 minutajoš 30 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael izvezla više municije za prvih šest meseci 2025. nego tokom cele rekordne prošle godine
Nova pre 4 satijoš 8 povezanih

Mediji: Otac Predraga Koluvije prodaje konoplju preko firme Jovanjica Nova
Novi magazin pre 4 satijoš 5 povezanih

Ko je Darko Glišić, srpski ministar kom je pozlilo tokom gostovanja na televiziji
BBC News pre 13 minutajoš 140 povezanih

Plenković: Oluja uništila projekat velike Srbije i promenila geopolitički poredak Jugoistočne Evrope
Beta pre 58 minutajoš 23 povezane