Povezane vesti
Živković o napadu ispred skupštine: To više ide na korist Vučiću, nego borbi za normalnu Srbiju
Blic 08.05.2020
Predsednik Nove stranke Zoran Živković rekao je da način na koji je Boško Obradović izveo "pobunu" više ide na korist Aleksandru Vučiću nego borbi za normalnu, demokratsku i zdravu Srbiju. - Ne sviđa mi se to što je urađeno. Čak ne sumnjam u… »
Živković: Od Obradovićeve pobune nema koristi
Nova 08.05.2020
Predsednik Nove stranke Zoran Živković rekao je da način na koji je Boško Obradović izveo "pobunu" više služi na korist Aleksandru Vučiću nego borbi za normalnu, demokratsku i zdravu Srbiju. “Ne sviđa mi se to što je urađeno. Čak ne sumnjam… »
Vesti dana »

"Ne smemo da dozvolimo da deca stradaju" Profesor apeluje: Policija mora da reaguje - ne znam zašto dosad nisu pohapšeni?
Kurir pre 51 minutajoš 18 povezanih

Protest prosvetara: Šetnja od Slavije do "Ribnikara" i sindikata, predati zahtevi
NIN pre 3 satajoš 13 povezanih

Studenti: Skup 15. marta nije finalni – ako nam zahtevi ne budu ispunjeni, ostajemo na ulicama
N1 Info pre 6 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija iznela podatke o ključnim partnerima države na projektu rekonstrukcije Železničke stanice
Nova pre 3 satajoš 8 povezanih

Tramp: SAD će odgovoriti na uzvratne carine koje je uvela EU na čelik i aluminijum
RTV pre 9 minutajoš 52 povezane