Povezane vesti
"Izašao sam iz bolnice još 28. marta, ali i dalje ne mogu normalno da dišem i jedva se krećem": Jeziva ispovest nultog…
Večernje novosti 08.05.2020
Prošlo je više od dva meseca od kada sam dobio korona virus, stvorena su antitela, ali moja pluća se nisu oporavila. Prošlo je više od dva meseca od kada sam dobio korona virus, stvorena su antitela, ali moja pluća se nisu oporavila. Lekari su mi rekli… »
Nulti pacijent u Srbiji šokirao: Prošlo je 2 meseca, još ne mogu normalno da dišem i jedva stojim na nogama
Kurir 08.05.2020
Igor Đantar (43) iz Bačke Topole, nulti pacijent u Srbiji, kaže da i dalje ne može normalno da diše i da se jedva kreće. Đantar je korona virusom zaražen pre više od dva meseca, ali mu se pluća još nisu oporavila. Njemu je bolest dijagnostikovana 6… »
Vesti dana »

Vučić pozdravio narod u Ubu: Nikome nije potrebno nasilje, ne postoji ništa važnije od dijaloga (foto, video)
Blic pre 31 minutajoš 17 povezanih

Srbija na Evrobasketu 2025: potvrđen spisak i pripreme za prvenstvo
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 45 povezanih

Odbojkašice Srbije započele odbranu titule na Svetskom prvenstvu pobedom nad Ukrajinom
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 38 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo oblačno sa prolaznim pljuskovima i svežim noćima
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 28 povezanih

Rale pod merama Policija izrekla zabranu nakon što je fizički napao Anu Nikolić!
Alo pre 21 minutajoš 17 povezanih