Povezane vesti
"Izašao sam iz bolnice još 28. marta, ali i dalje ne mogu normalno da dišem i jedva se krećem": Jeziva ispovest nultog…
Večernje novosti 08.05.2020
Prošlo je više od dva meseca od kada sam dobio korona virus, stvorena su antitela, ali moja pluća se nisu oporavila. Prošlo je više od dva meseca od kada sam dobio korona virus, stvorena su antitela, ali moja pluća se nisu oporavila. Lekari su mi… »
Nulti pacijent u Srbiji šokirao: Prošlo je 2 meseca, još ne mogu normalno da dišem i jedva stojim na nogama
Kurir 08.05.2020
Igor Đantar (43) iz Bačke Topole, nulti pacijent u Srbiji, kaže da i dalje ne može normalno da diše i da se jedva kreće. Đantar je korona virusom zaražen pre više od dva meseca, ali mu se pluća još nisu oporavila. Njemu je bolest… »
Vesti dana »

(Foto, video) policija prikazala akustične uređaje Dačić: Policija koristi samo zvučna sredstva za upozorenja
Dnevnik pre 55 minutajoš 32 povezane

Prosvetari ispred RTS: "Slogan 'Vaše pravo da znate sve' se sveo na gorku realnost da ne znamo ništa"
Novi magazin pre 2 satajoš 22 povezane

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 4 satijoš 12 povezanih

"Zabolela me cela glava, supruga molila ljude za skener": Andrija ni u najtežim trenucima nije hteo sažaljenje
Mondo pre 26 minutajoš 42 povezane