Povezane vesti
"Izašao sam iz bolnice još 28. marta, ali i dalje ne mogu normalno da dišem i jedva se krećem": Jeziva ispovest nultog…
Večernje novosti 08.05.2020
Prošlo je više od dva meseca od kada sam dobio korona virus, stvorena su antitela, ali moja pluća se nisu oporavila. Prošlo je više od dva meseca od kada sam dobio korona virus, stvorena su antitela, ali moja pluća se nisu oporavila. Lekari su mi rekli… »
Nulti pacijent u Srbiji šokirao: Prošlo je 2 meseca, još ne mogu normalno da dišem i jedva stojim na nogama
Kurir 08.05.2020
Igor Đantar (43) iz Bačke Topole, nulti pacijent u Srbiji, kaže da i dalje ne može normalno da diše i da se jedva kreće. Đantar je korona virusom zaražen pre više od dva meseca, ali mu se pluća još nisu oporavila. Njemu je bolest dijagnostikovana 6… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza: Upozorenje na visoke temperature! Jutarnje od 14 dnevne do 37! Vremenska prognoza 11.8.2025. - 17.8.2025.
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 30 povezanih

Univerzitet u Beogradu: U prvom upisnom roku upisana 10.984 studenta, preostalo 4.325 mesta
NIN pre 20 minutajoš 15 povezanih

Pet novinara Al Džazire poginulo u izrelskom udaru na njihov šator u Gazi, uključujući poznatog izveštača
N1 Info pre 34 minutajoš 12 povezanih