Povezane vesti
Alkohol, votka i 18 devojaka: Evo kako je izgledala noć posle koje su Rodman i Kim Džong Un postali nerazdvojni! /video/
Sportal blic 11.05.2020
Ako se za neko prijateljstvo svetski poznatih faca može reći da spada u grupu najčudnijih, svakako je ono između Denisa Rodmana i Kim Džong Una. Američki košarkaš i severnokerejski lider ne kriju da su u izuzetno dobrim odnosima, a do poznanstva je… »
Votka, karaoke i 18 devojaka: Ovako je počelo prijateljstvo Kim Jong-Una i Denisa Rodmana
Večernje novosti 11.05.2020
Kada sam čuo aplauz u paviljonu uzvratio sam pozdrave, a neko mi kaže:" Ne, to je za njega" i pokazuje na Kim Jong-Una. Pitao sam: "Ko je taj momak"? Prijateljstvo Denisa Rodmana i Kim Jong-Una ostaje jedno od najčudnijih svetskih odnosa. Amerikanac i… »
Vesti dana »
Benzin u narednih sedam dana skuplji za dva dinara, cena evrodizela nepromenjena
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 34 povezane
Razorni zemljotresi u Venecueli: 589 mrtvih, snimci katastrofe iz vazduha
Danas pre 41 minutajoš 56 povezanih
Uhapšen muškarac jer je od stranih državljana krao novac predstavljajući se kao policajac
N1 Info pre 11 minutajoš 30 povezanih
Vojni analitičar Aleksandar Radić napustio Srbiju nakon emitovanja snimaka praćenja na kojima je njegova maloletna ćerka
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 15 povezanih
Vremenska prognoza za subotu, 27. jun: Sunčano i veoma toplo, popodne kiša na planinama
Serbian News Media pre 3 satajoš 44 povezane