Povezane vesti
Alkohol, votka i 18 devojaka: Evo kako je izgledala noć posle koje su Rodman i Kim Džong Un postali nerazdvojni! /video/
Sportal blic 11.05.2020
Ako se za neko prijateljstvo svetski poznatih faca može reći da spada u grupu najčudnijih, svakako je ono između Denisa Rodmana i Kim Džong Una. Američki košarkaš i severnokerejski lider ne kriju da su u izuzetno dobrim odnosima, a do poznanstva je… »
Votka, karaoke i 18 devojaka: Ovako je počelo prijateljstvo Kim Jong-Una i Denisa Rodmana
Večernje novosti 11.05.2020
Kada sam čuo aplauz u paviljonu uzvratio sam pozdrave, a neko mi kaže:" Ne, to je za njega" i pokazuje na Kim Jong-Una. Pitao sam: "Ko je taj momak"? Prijateljstvo Denisa Rodmana i Kim Jong-Una ostaje jedno od najčudnijih svetskih odnosa. Amerikanac i… »
Vesti dana »

Vučić sa Rubiom u Njujorku: Fokus na rešavanju pitanja američkih tarifa, ali i novih investicija FOTO/VIDEO
B92 pre 4 satijoš 8 povezanih

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Zorana Grgića: Automobilom preprečio put hrvatskom političaru, pa ga izrešetao: On i žrtva ceo dan bili zajedno
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

(Grafikon) od tropskih temperatura do mraza i snega! Dugoročna prognoza za jesen, mesec po mesec, a evo koliko dana će padati kiša
Blic pre 12 minutajoš 1 povezana

Ispred prostorija SNS-a na Voždovcu građani (VIDEO): Doneli mrtvački kovčeg i ubacili fantomku, sendvič, lažnu diplomu …
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Zvaničnik Stejt departmenta:Kurti prešao crvenu liniju pokušajem da blokira S.listu
RTV pre 5 satijoš 2 povezane