Повезане вести

Кон: Брину ме масовни јавни скупови, то су поуздана места за преношење вируса

Кон: Брину ме масовни јавни скупови, то су поуздана места за преношење вируса

Н1 Инфо 12.05.2020
Епидемиолог Предраг Кон изјавио је да је забринут због организовања масовних јавних политичких скупова у Србији, јер су таква окупљања "поуздана места где може доћи до преношења вируса". Извор: ТВ Прва Он је за Прву… »
Кон: Јако ме брину масовни јавни скупови

Кон: Јако ме брину масовни јавни скупови

Нови магазин 12.05.2020
Епидемиолог Предраг Кон рекао је данас да је забринут због организовања масовних јавних политичких скупова у Србији јер су таква окупљања "поуздана места где може доћи до преношења вируса". Он је за Прву телевизију оценио да… »
Кон: Последице синоћног окупљања за седам до десет дана

Кон: Последице синоћног окупљања за седам до десет дана

Нова 12.05.2020
Политичко превирање ме јако забрињава, јер такви масовни јавни скупови су поуздана места где може доћи до преношења вируса. Врло поуздана места. Не смем да кажем сигурно, али ту се ризик драстично повећава - изјавио је др… »
"Биће последица масовних окупљања": Др Кон: Вирус не интересује политика, резултате овог што се дешава видећемо за 7-10 дана…

"Биће последица масовних окупљања": Др Кон: Вирус не интересује политика, резултате овог што се дешава видећемо за 7-10 дана…

Блиц 12.05.2020
"Ово политичко превирање ме озбиљно забрињава, искључиво зато што су такви јавни масовни скупови поуздана места где може доци до преношења вируса, ризик се драстично повећава", рекао је др Предраг Кон током гостовања у… »
Кон: Брину ме јавни скупови, то су поуздана места за преношење вируса

Кон: Брину ме јавни скупови, то су поуздана места за преношење вируса

Слободна Европа 12.05.2020
Епидемиолог Предраг Кон изјавио је да је забринут због организовања масовних јавних политичких скупова у Србији јер су таква окупљања "поуздана места где може доћи до преношења вируса". Он је за Прву телевизију оценио да… »
Нишлије масовно на улицама, у парковима и на излетиштима

Нишлије масовно на улицама, у парковима и на излетиштима

Данас 11.05.2020
Епидемиолог Бранислав Тиодоровић упозорава да су се грађани већ превише опустили Епидемиолог Бранислав Тиодоровић оценио је данас да су се грађани превише опустили јер је корона вирус и даље присутан, а епидемиолошка ситуација и… »

Вести дана »