Povezane vesti
Otkačene žurke, pritisak 180: sa 100 i milioni Srpski fudbaler je pio sa saigračima, a doktori ih odmah uputili u bolnicu…
Sportal blic 12.05.2020
Srpski vezista u neprepoznatljivom izdanju. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde , važi sa mirnog sportistu, a da nije uvek bilo takav, otkrio je u intervju koji je dao ukrajinskim medijima, gde se prisetio svojih početaka u dresu kijevskog Dinama, u koji… »
Bio sam u šoku, ništa slično ranije nisam video: "Tamna strana" života Miloša Ninkovića
Večernje novosti 12.05.2020
Sećam se da sam tada stalno imao problema sa povredama zbog takvog načina života. Otkriću vam i tajnu: Jednom mi je pritisak pre treninga bio 180 sa 100! Mislim da je to i dalje rekord u Dinamu - ispričao je iskusni vezista. Nekadašnji… »
Vesti dana »
Baljak o blokadi Rektorata: Posle godina uspavanosti i jednog mrtvog mora, nešto se dešava
N1 Info pre 2 satajoš 40 povezanih
Operacija "lažne zastave" na Kosovu: Kurti skovao tajni plan da bi pomogao i sebi: Hoće da dovrši posao od kojeg ne odustaje
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih
Mladi genijalac, osvajač brojnih nagrada: Ko je Vukašin Đinović, bivši učenik Jovine gimnazije koji je danas održao potresan govor
Nova pre 7 minutajoš 23 povezane
Advokatske komore Beograda i Šapca obustavile rad zbog izmena Krivičnog zakonika
Slobodna Evropa pre 5 satijoš 20 povezanih
Vučić na Poslovnom forumu: Želimo još veću ekonomsku saradnju sa Italijom
RTS pre 3 satajoš 20 povezanih