Povezane vesti
"Bio sam u neverici kad je otišao sa Naomi u wc": Otkriveno kako se od strasti manekenke i Tajsona tresao toalet: Ona je ušla…
Sportal blic 15.05.2020
Najveća slabost Majka Tajsona bile su žene. To tvrdi njegov nekadašnji menadžer i veliki prijatelj Rori Holovej, koji je u svojoj knjizi izneo neke zanimljive detalje iz života "gvozdenog Majka". Holovej je to opisao u delu pod nazivom "Taming the Beast… »
Iza rešetaka zbog silovanja, a devojke stoje u redu da ga posete: Tajson je imao više žena u zatvoru nego na slobodi
Večernje novosti 15.05.2020
Došao bih da ga obiđem, a čuvari su mi rekli da ne mogu da dođem do njega, jer devojke stoje u redu da bi ga posetile - ispričao je nekadašnji menadžer legendarnog boksera. Najveća slabost Majka Tajsona bile su žene. To tvrdi njegov nekadašnji menadžer… »
Vesti dana »

Policija uhasila dve osobe zbog pokušaja prometa 40 tona pilećeg mesa zaraženo salmonelom
ROMinfomedia pre 56 minutajoš 23 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: promenljivo oblačno sa pljuskovima i toplotnim talasom
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 24 povezane

Sukob ispred prostorija SNS-a u Zemunu: Verbalna rasprava prerasla u gađanje predmetima
Serbian News Media pre 3 satajoš 19 povezanih

Može li Dodik da ostane predsednik Republike Srpske posle presude
BBC News pre 26 minutajoš 79 povezanih

Teolog Milićević posle saslušanja: Sve je to predstava, verovatno će me isključiti iz crkve zbog mojih javnih istupa
Insajder pre 16 minutajoš 15 povezanih