Повезане вести

Анабела Атијас у страху! Сад ће да ме заборави?! Али она је мене изабрала да јој будем мајка! (видео)

Анабела Атијас у страху! Сад ће да ме заборави?! Али она је мене изабрала да јој будем мајка! (видео)

Курир 18.05.2020
Анабела Атијас, Ермина Пашовић и још пар задругара седели су заједно и причали о својим кућним љубимцима, када је певачица открила да ју је страх да је њена Ђо не заборави. Наиме, пас има свега неколико месеци, а она је већ… »
Ђоганијева свесна да мора да направи први корак, али опет ништа не ради! Мајка и ћерка се све више удаљавају, Анабела са…

Ђоганијева свесна да мора да направи први корак, али опет ништа не ради! Мајка и ћерка се све више удаљавају, Анабела са…

Пресс 18.05.2020
Синоћ је Белу кућу напустила Миона Јовановић, која је након дуплирања гласова Менсура Ајдарпашића, имала свега 3% гласова публике. Она је изашла из ријалитија, а игрици за дуплирање гласова и избацивању претходили су интервјуи… »
Миљковић се опружио па показао више него што је планирао! Није му лако, а Анабела је за све крива?! (видео)

Миљковић се опружио па показао више него што је планирао! Није му лако, а Анабела је за све крива?! (видео)

Курир 18.05.2020
Луна Ђогани и Марко Миљковић наводно се устручавају вреле акције откако се мајка певачице у успону појавила у ријалити кући. Пар је неколико пута истицао како се између њих двоје испод јоргана заиста ништа не дешава већ… »

Вести дана »