Đoganijeva svesna da mora da napravi prvi korak, ali opet ništa ne radi! Majka i ćerka se sve više udaljavaju, Anabela sa svima priča o Luni! Potpuno je nemoćna!

Press 18.05.2020
Đoganijeva svesna da mora da napravi prvi korak, ali opet ništa ne radi! Majka i ćerka se sve više udaljavaju, Anabela sa…

Sinoć je Belu kuću napustila Miona Jovanović, koja je nakon dupliranja glasova Mensura Ajdarpašića, imala svega 3% glasova publike. Ona je izašla iz rijalitija, a igrici za dupliranje glasova i izbacivanju prethodili su intervjui pojedinih zadrugara sa voditeljem Ognjenom Amidžićem.

Foto:pink Jedna od zadrugarki sa kojom je sinoć razgovarao Amidžić je i Luna Đogani koja je u svom intervjuu priznala da joj je teško što nije u dobrim odnosima sa majkom Anabelom Atijas. U razgovoru sa Ognjenom, Luna se dotakla i svoje mlađe sestre Nine i tvrdnji Marka Miljkovića da joj je plaćao ručkove i davao novac. Nakon Lune, intervju sa Ognjenom Amidžićem imala je i Anabela Atijas. Ona je govorila otvoreno o odnosu sa ćerkom, ali i Luninoj i Markovoj vezi.

Povezane vesti »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »