Povezane vesti
On je jedini svedok svirepog zločina u Erdeviku: Branko otkrio šta se desilo sekund pre stravičnog ubistva u školi
Kurir 19.05.2020
Branko Matijević, domar u Osnovnoj školi "Sava Šumanović" u Erdeviku, jedini je živi svedok dvostrukog ubistva koje se dogodilo prošlog petka oko 9.30. Žrtve ovog zločina, Branislava Gnjidić (49), supruga osumnjičenog, koja je bila i direktorka ove… »
Krvavi zločin u Erdeviku „Bacio sam se na pod da izbegnem rafal, da Bojić nije ustao možda bih bio pogođen”: Domar Branko o…
Večernje novosti 18.05.2020
Ničeg se više ne sećam, jer sam se onesvestio, verovatno od šoka - kaže Matijević. VOZAČ Miroslav i ja sedeli smo za stolom, jedan prekoputa drugog. U jednom trenutku, preko njegovog ramena ugledao sam Predraga, koji je u ruci držao automatsku pušku… »
Vesti dana »

Novi Sad: Studenti i građani se okupljaju ispred Skupštine grada, prisutne jake snage policije
Beta pre 29 minutajoš 20 povezanih

Građani u Novom Pazaru ispred suda traže puštanje na slobodu uhapšenih
Nova pre 4 minutajoš 19 povezanih

Partizan – oleksandrija: Milovanović i Vasiljević van stroja, Sek spreman (21.00, sastavi)
Sportski žurnal pre 44 minutajoš 27 povezanih

Pokušaj ubistva u Lazarevcu: Novosađanin i Kikinđanin nožem izboli muškarca (48), uhapšeni posle kraće potrage!
Kurir pre 44 minutajoš 16 povezanih