Повезане вести
Он је једини сведок свирепог злочина у Ердевику: Бранко открио шта се десило секунд пре стравичног убиства у школи
Курир 19.05.2020
Бранко Матијевић, домар у Основној школи "Сава Шумановић" у Ердевику, једини је живи сведок двоструког убиства које се догодило прошлог петка око 9.30. Жртве овог злочина, Бранислава Гњидић (49), супруга осумњиченог, која је… »
Крвави злочин у Ердевику „Бацио сам се на под да избегнем рафал, да Бојић није устао можда бих био погођен”: Домар Бранко о…
Вечерње новости 18.05.2020
Ничег се више не сећам, јер сам се онесвестио, вероватно од шока - каже Матијевић. ВОЗАЧ Мирослав и ја седели смо за столом, један прекопута другог. У једном тренутку, преко његовог рамена угледао сам Предрага, који је у руци… »
Вести дана »

БЛОГ УЖИВО Почела седница Скупштине града Београда: Активисти и зборови најавили блокаду, у сали приватно обезбеђење, Бранко Коцкица поднео оставку
Нова пре 17 минутајош 30 повезаних

Нове цене горива у Србији: Евродизел поскупео, бензин остао исти до 26. септембра
Наслови.аи пре 1 сатјош 32 повезане

Претежно сунчано и топлије време у Србији уз најаву последњег летњег периода и наредног захлађења
Наслови.аи пре 28 минутајош 30 повезаних

Лончар: Упад тзв. косовске полиције у КБЦ КМ покушај изазивања хуманитарне катастрофе
РТВ пре 42 минутајош 23 повезане