Povezane vesti
On je jedini svedok svirepog zločina u Erdeviku: Branko otkrio šta se desilo sekund pre stravičnog ubistva u školi
Kurir 19.05.2020
Branko Matijević, domar u Osnovnoj školi "Sava Šumanović" u Erdeviku, jedini je živi svedok dvostrukog ubistva koje se dogodilo prošlog petka oko 9.30. Žrtve ovog zločina, Branislava Gnjidić (49), supruga osumnjičenog, koja je bila i direktorka… »
Krvavi zločin u Erdeviku „Bacio sam se na pod da izbegnem rafal, da Bojić nije ustao možda bih bio pogođen”: Domar…
Večernje novosti 18.05.2020
Ničeg se više ne sećam, jer sam se onesvestio, verovatno od šoka - kaže Matijević. VOZAČ Miroslav i ja sedeli smo za stolom, jedan prekoputa drugog. U jednom trenutku, preko njegovog ramena ugledao sam Predraga, koji je u ruci držao automatsku… »
Vesti dana »
Počeo protest penzionera na Trgu republike, prisutno više hiljada građana
Danas pre 53 minutajoš 13 povezanih
Protesti u Beogradu: Radnici GSP-a i penzioneri na ulicama, pridružili se građani i studenti – sledi protest ispred Ministarstva prosvete (UŽIVO)
Novi magazin pre 53 minutajoš 20 povezanih
EKSKLUZIVNO Kako se Vesić branio pred tužiocem: Pad nadstrešnice bi se dogodio i sa upotrebnom dozvolom
Forbes pre 4 satijoš 5 povezanih
Opet soja iz Srbije puna aflatoksina: Proizvode nam vraćaju Italijani, u Holandiji povučeni sa tržišta
N1 Info pre 15 sati
Teheran se oglasio o trampovim planovima: Šef iranske diplomatije odgovorio na najavljeni američki "maksimalni pritisak"
Kurir pre 35 minutajoš 43 povezane