Povezane vesti
Milan Knežević: Branićemo se po principu - glavu za glavu!
Večernje novosti 19.05.2020
Poručujem da ću se braniti, kao i moja porodica i bratstvo i da ćemo na svaki način odgovoriti političkim nalogodavcima – glavu za glavu izjavio je poslanik Demokratskog fronta Milan Knežević. Poslanik Demokratskog fronta Milan Knežević saopštio je u… »
Milan Knežević: Uprkos pretnjama, ne odustajemo od svetinja
Alo 19.05.2020
Našem mitropolitu kazali smo da nećemo odustati od borbe za svetinje. Poručujem da ću se braniti, kao i moja porodica i bratstvo i da ćemo na svaki način odgovoriti političkim nalogodavcima – glavu za glavu izjavio je Poslanik Demokratskog fronta Milan… »
Vesti dana »
"Srpski sam uradio bolje nego matematiku" učenici u Štrpcu posle drugog dana male mature i testa iz matematike (foto/video)
Kurir pre 7 minutajoš 56 povezanih
Tramp na G7 objavio najgoru moguću vest za Putina! Kaže da je sad "nafta potekla", pa "uskoro" vraća sankcije Rusiji, iranski tankeri idu ka lukama (foto/video)
Kurir pre 27 minutajoš 41 povezana
Vučić na ručku sa premijerom Gruzije: "Ovakvi susreti dodatno doprinose jačanju prijateljskih veza" (foto)
Blic pre 57 minutajoš 27 povezanih
Pokušaji obuzdavanja Moskve: Tramp ne isključuje ponovno uvođenje sankcija ruskoj nafti
Večernje novosti pre 52 minutajoš 52 povezane
Komlen Nikolić: I dalje smo bez zvaničnog mišljenja Venecijanske komisije o izmenama Mrdićevih zakona
Radio 021 pre 1 satjoš 23 povezane