Povezane vesti
Felps se uporedio sa Džordanom: Stvarno sam se nekada ponašao odvratno tokom treninga
Mozzart sport 19.05.2020
Čovek sa najviše osvojenih medalja na Olimpijskim igrama govorio o poznatom košarkašu, svojoj karijeri, ali i borbi sa depresijom. Kada se Majkl Felps rodio 1985. godine, sa druge strane Majkl Džordan je već kod sebe imao zlatnu medalju sa Olimpijskih… »
Majkl Felps: Bio sam jednaka budala prema saigračima kao Majkl Džordan
Večernje novosti 19.05.2020
Najblaže rečeno, svi kažu da sam bio kreten, kaže plivač koji je osvojio najviše medalja na Olimpijskim igrama. Majkl Džordan je 1984. godine odigrao prvu NBA sezonu sa Čikago Bulsima i sa američkom reprezentacijom osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim… »
Vesti dana »
Zelenski otkrio pod kojim uslovom će podržati sastanak Putina i Trampa
Vesti online pre 46 minutajoš 57 povezanih
BLOG UŽIVO Podrška Dijani Hrki i večeras stiže iz cele Srbije: Ispred Skupštine uz nju, osim studenata i srednjoškolaca, poljoprivrednici i prosvetni radnici
Nova pre 32 minutajoš 57 povezanih
Trudna Milica Todorović đuska na bini sa stomakom do zuba! Pojavila se kao specijalna gošća na koncertu Emine Jahović, poručila fanovima jedno (video)
Kurir pre 22 minutajoš 27 povezanih
"O Hrvatska o Hrvatska nezavisna država" Novi snimak drame ispred Srpskog kulturnog centra: Došlo 50 maskiranih huligana, sve puno interventne policije (video)
Kurir pre 2 satajoš 27 povezanih
Uhapšena lica povezana sa slučajem "ubačeni snajperisti" o kojima je govorio Vučić
B92 pre 1 satjoš 37 povezanih