Povezane vesti
Oslobođeni krivice za ubistvo navijača Partizana: Izrečena presuda Marku Zariću i Petru Bujinoviću
Večernje novosti 20.05.2020
Okružni sud u Bijeljini izrekao je oslobađajuću presudu Marku Zariću i Petru Bujinoviću, optuženima za ubistvo navijača Partizana Aleksandra Pantića iz Bijeljine. Okružni sud u Bijeljini izrekao je oslobađajuću presudu Marku Zariću i Petru Bujinoviću… »
Oslobođeni osumnjičeni za ubistvo navijača Partizana, sestra očajna: Moj brat se sam ubio šipkama?!
Telegraf 20.05.2020
Zbog navijačkog grafita ugašen je mladi srpski život, a za ubistvo niko neće odgovarati. Okružni sud u Bijelini doneo je danas, 20. maja presudu po kojoj su oslobođeni osumnjičeni za ubistvo navijača Partizana Aleksandra Saše Pantića (20). Sudsko veće… »
Vesti dana »
Amerika sprema nove udare! Stigao treći američki nosač aviona, objavljene nove mete i pretnje, javio se ajatolah: "Kazna za NATO zemlje koje nas nisu podržale"
Blic pre 19 minutajoš 34 povezane
Gober "ugasio" Jokića, pa poručio: On je najbolji igrač koga sam čuvao u karijeri! Pokušaću da ga nateram...
Kurir pre 59 minutajoš 64 povezane
Gašić: Vojska Srbije spremna za uvođenje obaveznog vojnog roka, regrutacija od septembra
NIN pre 19 minutajoš 10 povezanih
Učestvovao u zarobljavanju Madura, a prethodno se kladio i zaradio 400.000 dolara
BBC News pre 2 satajoš 9 povezanih