Povezane vesti
"Prećutaću i progutaću knedlu..." Majin otac Taki van sebe nakon što je priznala aferu s oženjenim Janjušem: Iskorišćavao ju…
Press 21.05.2020
Priznanje Maje Marinković da je u "Zadruzi" imala aferu s oženjenim Janjušem pokrenula je pravu buru u javnosti, a povodom novonastalih dešavanja u Beloj kući oglasio se i njen otac Taki. Foto:pink Kako je rekao u razgovoru za naš portal, osuđuje Maju… »
Jelena Pešić KONAČNO “PRIZNALA”! Zaljubljena sam u Marka! (VIDEO)
Svet & Skandal 21.05.2020
Ljubavni trougao Luna – Marko – Jelena ponovo je zatresao celu Belu kuću “Zadruge”, kada je Pešićeva ustala pa istakla kako brani Miljkovića upravo zbog toga što je zaljubljena u njega. JELENA VIŠE NIJE MOGLA DA ĆUTI! Ona je kroz osmeh napravila pravi… »
Obećao joj je kule i gradove, razvod i bebu! Povređena Maja sinoć je otvorila dušu i konačno otkrila sve detalje afere sa…
Press 21.05.2020
U sinoćnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" poseban akcenat milionski auditorijum Televizije Pink i "Zadruge 3" stavio je na odnos Maje Marinković i Marka Janjuševića. Podsetimo, Maja je ranije u radio emisiji "Amnezija" priznala da su ona i Janjuš imali… »
"Zaljubljena sam u marka i zato ga branim!" Luna progovorila zbog čega pljuje Jelenu! Pešićeva priznala svoje emocije prema…
Press 21.05.2020
Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju. Foto:pink U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog… »
Tata Taki guta knedle zbog ćerkine romanse sa oženjenim! Ponizio je, zavadio sa svima, pljunuo preko stola i šta SAD?!
Kurir 21.05.2020
Majin tata Taki oglasio se posle čitavof rijaliti haosa, koji je nastao kada je njegova ćerka javno priznala romansu sa oženjenim Markom Janjuševićem. On njegovu maju i te kako osuđuje što je sebi dozvolila da "padne" na zauzetnog muškarca koji ima i… »
Janjuš joj obećao da će se razvesti od žene: Maja iznela sve šok detalje o njihovoj akciji i šta su planirali da urade čim…
Blic 21.05.2020
Maja Marinković odlučila je da prizna da se u "Zadruzi" ljubila sa oženjenim Janjušem, zbog čega se haos ne stišava. - Jesam, mnogo se kajem zbog svega, to nije bilo jedno, bilo je više puta. Mnogo mi je krivo što sam dozvolila sebi da to uradim i da… »
Janjuš maji nije obećao samo da će se razvesti? Progovorila o vreloj akciji, gde su se sve ljubili pa o deci?! Šokirala!
Kurir 21.05.2020
Tajni odnos Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša bio je glavna tema razgovora u okviru "Pitanja gledalaca". Maja je, inače, još tokom "Amnezije" razvezala jezik o njihovom odnosu i priznala da se među njima odvilo i nešto više od prijateljstva, a… »
"Zaljubljena sam u Marka,: Patim!" Jelena Pešić konačno priznala emocije prema Miljkoviću, haos u kući, Luna prebledela
Blic 21.05.2020
Jelena Pešić sinoć je konačno javno priznala da je zaljubljena u Marka Miljkovića. O Jeleninom i Markovom odnosu dugo se spekuliše, a Luna Đogani ne prestaje da pravi ljubomorne scene zbog toga. Pravi šok usledio je sinoć, kada je Jelena tokom emisije… »
Bila je intimna sa Janjušem: Maja priznala šta je sve radila sa oženjenim, pa je on pobesneo! Uleteo i prekinuo program (video)…
Blic 20.05.2020
Maja Marinković priznala je da se sa Janjušem ljubila i mazila u rijalitiju "Zadruga 3, iako je oženjen. - Do sada sam lagala, međutim, ja bih i ovoga puta ćutala, želela sam da zaštitim nečiji odnos, koji je verovatno narušen. Ja ne mogu da kažem… »
Vesti dana »
Automobil uleteo u masu na Prajdu u Berlinu: Jedna osoba poginula, najmanje 16 povređeno
Vreme pre 26 minutajoš 17 povezanih
DANAS DO 34 STEPENA, UVEČE MOGUĆI PLJUSKOVI: Od srede još toplije
Glas juga pre 42 minutajoš 15 povezanih
Pogačar na korak od pete titule na Tur d’Fransu, Karapas pobednik 20. etape
Radio sto plus pre 27 minutajoš 12 povezanih
Danas je Gavrilovdan: Evo šta po narodnom verovanju ne treba raditi
Dnevnik pre 1 satjoš 10 povezanih
Više od 250.000 ljudi evakuisano u Francuskoj i Španiji dok besne požari
Danas pre 9 satijoš 7 povezanih