Повезане вести
"Прећутаћу и прогутаћу кнедлу..." Мајин отац Таки ван себе након што је признала аферу с ожењеним Јањушем: Искоришћавао ју…
Пресс 21.05.2020
Признање Маје Маринковић да је у "Задрузи" имала аферу с ожењеним Јањушем покренула је праву буру у јавности, а поводом новонасталих дешавања у Белој кући огласио се и њен отац Таки. Фото:пинк Како је рекао у разговору за… »
Јелена Пешић КОНАЧНО “ПРИЗНАЛА”! Заљубљена сам у Марка! (ВИДЕО)
Свет & Скандал 21.05.2020
Љубавни троугао Луна – Марко – Јелена поново је затресао целу Белу кућу “Задруге”, када је Пешићева устала па истакла како брани Миљковића управо због тога што је заљубљена у њега. ЈЕЛЕНА ВИШЕ НИЈЕ МОГЛА ДА ЋУТИ! Она је кроз… »
Тата Таки гута кнедле због ћеркине романсе са ожењеним! Понизио је, завадио са свима, пљунуо преко стола и шта САД?!
Курир 21.05.2020
Мајин тата Таки огласио се после читавоф ријалити хаоса, који је настао када је његова ћерка јавно признала романсу са ожењеним Марком Јањушевићем. Он његову мају и те како осуђује што је себи дозволила да "падне" на… »
Обећао јој је куле и градове, развод и бебу! Повређена Маја синоћ је отворила душу и коначно открила све детаље афере са…
Пресс 21.05.2020
У синоћњој емисији "Питања гледалаца" посебан акценат милионски аудиторијум Телевизије Пинк и "Задруге 3" ставио је на однос Маје Маринковић и Марка Јањушевића. Подсетимо, Маја је раније у радио емисији "Амнезија" признала да… »
"Заљубљена сам у марка и зато га браним!" Луна проговорила због чега пљује Јелену! Пешићева признала своје емоције према…
Пресс 21.05.2020
Милионска публика која свакога дана прати дешавања у Белој кући на програму РТВ Пинк, ове ноћи поставља питања учесницима ријалити програма "Задруга" на која задругари увек радо одговарају. Фото:пинк У видео-прилогу који се… »
Јањуш јој обећао да ће се развести од жене: Маја изнела све шок детаље о њиховој акцији и шта су планирали да ураде чим…
Блиц 21.05.2020
Маја Маринковић одлучила је да призна да се у "Задрузи" љубила са ожењеним Јањушем, због чега се хаос не стишава. - Јесам, много се кајем због свега, то није било једно, било је више пута. Много ми је криво што сам дозволила… »
Јањуш маји није обећао само да ће се развести? Проговорила о врелој акцији, где су се све љубили па о деци?! Шокирала!
Курир 21.05.2020
Тајни однос Маје Маринковић и Марка Јањушевића Јањуша био је главна тема разговора у оквиру "Питања гледалаца". Маја је, иначе, још током "Амнезије" развезала језик о њиховом односу и признала да се међу њима одвило и нешто… »
"Заљубљена сам у Марка,: Патим!" Јелена Пешић коначно признала емоције према Миљковићу, хаос у кући, Луна пребледела
Блиц 21.05.2020
Јелена Пешић синоћ је коначно јавно признала да је заљубљена у Марка Миљковића. О Јеленином и Марковом односу дуго се спекулише, а Луна Ђогани не престаје да прави љубоморне сцене због тога. Прави шок уследио је синоћ, када… »
Била је интимна са Јањушем: Маја признала шта је све радила са ожењеним, па је он побеснео! Улетео и прекинуо програм (видео)…
Блиц 20.05.2020
Маја Маринковић признала је да се са Јањушем љубила и мазила у ријалитију "Задруга 3, иако је ожењен. - До сада сам лагала, међутим, ја бих и овога пута ћутала, желела сам да заштитим нечији однос, који је вероватно нарушен… »
Вести дана »

БЛОГ УЖИВО Војска на улицама, полицијски кордон на кружном току: Публика пристиже аутобусима на параду, окупљају се студенти и грађани
Нова пре 18 минутајош 30 повезаних

После свежег јутра, претежно сунчано и топло: У Србији данас до 31 степен
Еуроневс пре 1 сатјош 20 повезаних

(Видео) Украјинци напали рафинерије и највећу нуклеарку у Европи! Жестоки удари дроновима у Русији и Запорожју: Одјекивале експлозије, букнули пожари
Блиц пре 13 минутајош 22 повезане

Измене и обуставе саобраћаја због војне параде "Снага јединства 2025”: Детаљан списак свих промена
Мондо пре 1 сатјош 17 повезаних

Естонија тражи НАТО консултације после упада Русије у ваздушни простор
BBC News пре 33 минутајош 12 повезаних