Povezane vesti

Uspostavljen saobraćaj sa niškog aerodroma „Konstantin Veliki”

Politika 22.05.2020
NIŠ – Dolaskom aviona kompanije „Vizer”, na redovnoj liniji od nemačkog grada Dortmunda do Niša, ponovo je, posle više od dva meseca prekida zbog epidemije koronavirusa, uspostavljen avio-saobraćaj na niškom aerodromu „Konstantin Veliki”… »

Avioni ponovo na niškom aerodromu "Konstantin Veliki", prvi let za Dortmund

RTS 22.05.2020
Od danas počinju letovi sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki" koji su obustavljeni 18. marta. Očekuje se da prvi avion iz Dortmunda sleti u 11.25. Posle dva meseca na niški aerodrom sleteće prvi avion. To će biti linija iz Dortmunda, mađarske… »

Od danas letovi sa niškog aerodroma

B92 22.05.2020
Niš -- Od danas će ponovo biti uspostavljeni letovi sa aerodroma "Konstantin Veliki" u Nišu, koji je 18. marta zatvoren zbog pandemije koronavirusa. Posle dva meseca na aerodrom "Konstantin Veliki" u 11.25 sleteće avion kompanije Vizer iz Dortmunda… »

Otvoren niški aerodrom: Poleteo prvi avion za Dortmund

Blic 22.05.2020
Letom na liniji Niš-Dortmund kompanije „Viz er“, danas je ponovo uspostavljen avio saobraćaj sa niškog civilnog aerodroma „Konstantin Veliki“. Avion iz Dortmunda sleteo je na Konstantin Veliki u 11.50 časova, odakle je u 13 časova poleteo ka… »

Ponovo lete avioni sa niškog aerodroma

RTV 22.05.2020
NIŠ - Sletanjem aviona kompanije Vizer iz Dortmunda, od danas, posle dva meseca, ponovo je uspostavljen putnički aviosaobraćaj sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki". Avion je na niški aerodrom sleteo oko podne, a nešto pre 13 sati odleteo je… »

Ponovo lete avioni sa niškog aerodroma

Nova 22.05.2020
Sletanjem aviona kompanije Vizer iz Dortmunda, od danas, posle dva meseca, ponovo je uspostavljen putnički aviosaobraćaj sa niškog aerodrodma "Konstantin Veliki". Avion je na niški aerodrom sleteo oko podne, a nešto pre 13 sati odleteo je ponovo za… »

Od danas letovi i sa "Konstantina Velikog"

Kamatica 22.05.2020
Niški aeroddrom nije radio duže od dva meseca jer su svi komercijalni letovi bili obustavljeni zbog epidemije virusa korona. Mađarska kompanija "Viz er" je na svom sajtu najavila da će njen avion iz Dortmunda sleteti na niški aerodrom u 11:25… »

Letom za Dortmund obnovljen avio saobraćaj na aerodromu u Nišu

N1 Info 22.05.2020
Granični prelaz na aerodromu "Кonstantin Veliki" u Nišu od danas ponovo radi, što je omogućilo ponovno uspostavljanje redovnog avio saobraćaja, a prva posle proglašenja pandemije je krenula kompanija Wizz Air i to letom za Dortmund, saopštilo je… »

Granični prelaz na Aerodromu „Konstantin Veliki“ u Nišu od danas ponovo radi

Danas 22.05.2020
Granični prelaz na Aerodromu „Konstantin Veliki“ u Nišu od danas ponovo radi, što je omogućilo ponovno uspostavljanje redovnog avio saobraćaja, a prva posle proglašenja pandemije je krenula kompanija Wizz Air i to letom za Dortmund, saopštilo… »

Ponovo letovi sa niškog aerodroma

Dnevnik 22.05.2020
NIŠ: Od danas će ponovo biti uspostavljeni letovi sa aerodroma "Konstantin Veliki" u Nišu, koji je 18. marta zatvoren zbog pandemije korona virusa. Posle dva meseca na aerodrom "Konstantin Veliki" u 22. maja u 11.25 sleteće avion kompanije Vizer iz… »

Od danas kreću letovi sa niškog aerodroma

Nova 22.05.2020
Od danas će ponovo biti uspostavljeni letovi sa aerodroma "Konstantin Veliki" u Nišu, koji je 18. marta zatvoren zbog pandemije koronavirusa. Posle dva meseca na aerodrom “Konstantin Veliki” u 11.25 sleteće avion kompanije Vizer iz Dortmunda, koji… »

Kreće avio-saobraćaj sa niškog aerodroma

Radio 021 22.05.2020
Putnički avio-prevoz s niškog aerodroma "Konstantin Veliki" danas, 22. maja će biti obnovljen dolaskom aviona kompanije "Viz er" iz Dortmunda. Niški aeroddrom nije radio duže od dva meseca jer su svi komercijalni letovi bili obustavljeni zbog… »

S niškog Aerodroma Konstantin Veliki od sutra ponovo lete avioni

Danas 21.05.2020
Putnički avio-prevoz s niškog Aerodroma „Konstantin Veliki“ sutra će biti obnovljen dolaskom aviona kompanije „Viz er“ iz Dortmunda. Niški aeroddrom nije radio duže od dva meseca jer su svi komercijalni letovi bili obustavljeni zbog epidemije… »

Vesti dana »