Povezane vesti
Fiki na dva točka podržava akciju za pomoć maloj Beograđanki: "Prvog dana sam za Sofiju prevalio 166 kilometara"
Večernje novosti 22.05.2020
Milovan Bajčetić iz Sivca biciklom krstari Vojvodinom i prikuplja neophodnu humanitarnu pomoć. MLADI biciklista iz Sivca Milovan Fiki Bajčetić je započeo humanitarnu vožnju za pomoć jednogodišnjoj Sofiji Markuljević iz Beograda koja ima spinalnu mišićnu… »
Lek za malenu Sofiju košta 2,1 milion $: Zašto je injekcija "zolgensme" vrednija od zlata?
Večernje novosti 22.05.2020
Zašto lek za spinalnu mišićnu distrofiju, koji treba da dobije Sofija Markuljević, košta 2,1 milion dolara? Razvoj nove terapeutske formule traje i do 15 godina, a ulaganje do milijardu i po evra. TEK kada su pročitali priču o maloj Sofiji Markuljević… »
Vesti dana »
Više opština Zapadne Srbije bez vode zbog kvara na cevovodu, vanredna situacija u Čačku i Gornjem Milanovcu
Euronews pre 1 satjoš 37 povezanih
(Foto) "Čuo se jak udarac, prasak i jaukanje!" Tramvaj se zakucao u zgradu! Prve slike sa mesta teške nesreće na Dorćolu
Blic pre 16 minutajoš 118 povezanih
Kraljevčani na začelju: U gradu na Ibru prosečna martovska zarada - 100.541 dinar
Večernje novosti pre 3 satajoš 33 povezane
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 5 satijoš 10 povezanih
Al Arabija: Iran spreman da prebaci obogaćeni uranijum u Kinu uz garancije Pekinga
Insajder pre 35 minutajoš 37 povezanih