Povezane vesti

Vremenska prognoza - 24. maj

RTS pre 11 dana
Narednih sedam dana u Srbiji promenljivo, pravo prolećno vreme. Popodne oblačno u čitavoj zemlji i prestanak padavina. Najniža temperatura od 8 do 13 stepeni, najviša od 17 do 21. Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave… »

Leto na čekanju: Tmurna prognoza do kraja maja: Još danas uživajte u lepom danu, jer sledi drastična promena vremena

Blic pre 10 dana
Nakon talasa veoma toplog vremena, proleće ponovo menja svoju ćud, te nam preostaje jedino da pripremimo toplu odeću i kišobrane. Iako se danas najviša dnevna temperatura kreće od 21 do 25 stepeni, već sutra ona će biti i do pet stepeni niža. Do… »

Još malo uživajte u lepom danu: Pripremite topliju odeću jer nas od nedelje čeka drastična promena!

Kurir pre 10 dana
Nakon talasa veoma toplog vremena, proleće ponovo menja svoju ćud, te nam preostaje jedino da pripremimo toplu odeću i kišobrane. Iako se danas najviša dnevna temperatura kreće od 21 do 25 stepeni, već sutra ona će biti i do pet stepeni niža. U… »

Sutra oblačno sa kišom, posle podne razvedravanje

Novi magazin pre 10 dana
U Srbiji će sutra biti prolazno naoblačenje sa kišom i padom temperature a posle podne se predviđa delimično razvedravanje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Vetar će biti umeren i jak, severozapadni, a posle podne u slabljenju… »

Promenljivo oblačno i toplo, do 25 stepeni

B92 pre 10 dana
U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i toplije, u većini mesta sa dužim periodima sunčanog vremena. Samo ponegde je uz više oblačnosti moguća kratkotrajna kiša. Vetar uglavnom slab, severozapadni. Jutarnja temperatura od 5 do 11, najviša… »

Vremenska prognoza: Od nedelje stiže zahlađenje praćeno jačim vetom, danas promenljivo oblačno i toplije, do 25 stepeni

Večernje novosti pre 10 dana
U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i toplije, u većini mesta sa dužim periodima sunčanog vremena, od sutra zahlađenje, vetar i kiša. U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i toplije, u većini mesta sa dužim periodima sunčanog… »

Danas promenljivo oblačno i toplije

Novi magazin pre 10 dana
U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i toplije, u većini mesta sa dužim periodima sunčanog vremena, samo je ponegde moguća kratkotrajna kiša, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ). Vetar će uglavnom biti slab… »

U Srbiji danas promenljivo oblačno vreme

Glas Zapadne Srbije pre 10 dana
Danas će u našoj zemlji biti promenljivo oblačno i toplije, u većini mesta sa dužim periodima sunčanog vremena, samo ponegde je uz više oblačnosti moguća slaba kratkotrajna kiša. Vetar će biti uglavnom slab, a najviša dnevna temperatura od 21… »

Vreme: Danas promenljivo oblačno i toplije

Nova pre 10 dana
U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i toplije, u većini mesta sa dužim periodima sunčanog vremena, samo je ponegde moguća kratkotrajna kiša, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Vetar će uglavnom biti slab, severozapadni… »

Evo kakvo nas vreme čeka u narednom periodu!

Mondo pre 10 dana
U Srbiji će danas biti promenljivo oblacno i toplije, u većini mesta sa duzim periodima suncanog vremena. U Srbiji će danas biti promenljivo oblacno i toplije, u većini mesta sa duzim periodima suncanog vremena. Danas promenljivo oblačno i toplije… »

Vreme danas: Promenljivo oblačno i toplije, do 25 stepeni

Sputnik pre 10 dana
Vremenska prognoza za subotu, 23. maj. Promenljivo oblačno i toplije u većem delu zemlje, sa maksimalnom temperaturom do 25 stepeni. Vreme u Srbiji U Srbiji promenljivo oblačno i toplije, u većini mesta sa dužim periodima sunčanog vremena. Samo… »

Red kiše red sunca Vikend sa pljuskovima i kišom, a onda razvedravanje

Kurir pre 10 dana
Promenljivo oblačno i toplije, u većini mesta sa dužim periodima sunčanog vremena, samo ponegde je uz više oblačnosti moguća slaba kratkotrajna kiša. Vetar uglavnom slab, severozapadni. Jutarnja temperatura od 5 do 11, najviša dnevna od 21 do 25… »

Danas promenljivo oblačno i toplije, do 25 stepeni

Blic pre 11 dana
U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i toplije, u većini mesta sa dužim periodima sunčanog vremena. Samo ponegde je uz više oblačnosti moguća kratkotrajna kiša. Vetar uglavnom slab, severozapadni. Jutarnja temperatura od 5 do 11, najviša… »

Tokom vikenda u Srbiji promenljivo oblačno i toplije vreme

Nova pre 11 dana
U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i toplije, u večini mesta sa dužim periodima sunčanog vremena. Samo ponegde je uz više oblačnosti moguća kratkotrajna kiša. Vetar uglavnom slab, severozapadni. Jutarnja temperatura od 5 do 11, a najviša… »

Vesti dana »