Povezane vesti
Gorica Nešović o podmukloj bolesti, razvodu i ružnim komentarima!
Svet plus 23.05.2020
Gorica Nešović o podmukloj bolesti, razvodu i ružnim komentarima da je raspuštenica. Sve prođe. Srećna sam što sam mogla sama da odlučujem o svojoj sudbini. Poznata TV i radio voditeljka Gorica Nešović otvorila je dušu i pričala o podmukloj… »
Gorica Nešović iskreno o zdravlju, braku, poslu: Bolest me je izjedala, ali sad imam razloga za pravu sreću!
Kurir 23.05.2020
Ima ljudi koji ne mogu da zamisle početak radnog dana bez radio emisije naše poznate novinarke Gorice Nešović. Boja njenog glasa savršeno se uklapa s lucidnim opaskama, a teme iz života nesebično deli i sa onima koji je gledaju u Jutarnjem programu… »
Vesti dana »
Protesti i blokade u Srbiji - skup "Pobunjeni univerzitet" ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu, incident na blokadi u Novom Sadu
RTS pre 59 minutajoš 44 povezane
Tužilaštvo u Novom Sadu ispituje da li je bilo korupcije u rekonstrukciji Železničke stanice
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 8 povezanih
RTS: Uprava Univerziteta u Beogradu će sutra zvanično odgovoriti na poziv predsednika Srbije
Beta pre 1 satjoš 25 povezanih
Deo škola nastavlja protest, Đukić Dejanović sa direktorima: Negde obustava rada, negde skraćeni časovi, učenici u protestnoj šetnji (video)
Blic pre 23 minutajoš 24 povezane
Veliki pad američke berze zbog Trampovih tarifa: Pre toga se isto desilo i u Aziji i u Evropi, ovo su detalji
Telegraf pre 58 minutajoš 22 povezane