Povezane vesti
Sveti Vasilije uslišio molitve očajnog oca: Nikšićaninu je ćerka bila u autobusu smrti, svetac mu spasio i starije dete
Kurir 30.05.2020
Jedna od putnika nikšićkog autobuskog prevoznika „Glušica“ bila je i Tatjana Pavićević, koja je na sreću prošla sa lakšim ozledama. Njen otac Zoran za „Novosti“ kaže da ju je spasio Sveti Vasilije Ostroški. "Čim sam čuo za nesreću nisam imao kud da pođem… »
“Molio sam se Svetom Vasiliju da moje dete preživi”: Ispovest oca Tatjane, koja se nalazila u autobusu koji se survao u…
Večernje novosti 30.05.2020
Jedna od putnika nikšićkog autobuskog prevoznika „Glušica“ bila je i Tatjana Pavićević, koja je na sreću prošla sa lakšim ozledama. Jedna od putnika nikšićkog autobuskog prevoznika „Glušica“ bila je i Tatjana Pavićević, koja je na sreću prošla sa lakšim… »
Vesti dana »

Predsednik Srbije: Sutra ću govoriti o kriminalnom ponašanju Tužilaštva za organizovani kriminal
Insajder pre 1 minutjoš 216 povezanih

Može li Dodik da ostane predsednik Republike Srpske posle presude
BBC News pre 31 minutajoš 93 povezane

Zelenski odgovorio Putinu Nakon izjave ruskog predsednika o miru, ovo mu je poručio
Alo pre 1 satjoš 28 povezanih

Dačić: Akustični lrad uređaji vraćeni u magacine, ponudili smo ih aerodromima
Telegraf pre 4 satijoš 25 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel ostaje 196 dinara, benzin poskupeo na 179 dinara
Naslovi.ai pre 3 satajoš 27 povezanih