Povezane vesti
Priznao ubistvo beskućnika: Ubo sam ga u vrat, ali ne znam zašto, nikad to neću sebi oprostiti
Kurir 01.06.2020
"Uzeo sam nož i to uradio. Napravio sam rez na grlu i lagano povukao dole. Kajem se zbog toga. Nije mi jasno zašto sam to učinio. Nikada to sebi neću oprostiti", tim rečima je optuženi Rade Drljača (25) u Okružnom sudu u Banjaluci priznao da je 25… »
”Ubo sam ga u vrat, ali ne znam zašto”: Rade Drljača priznao ubistvo i paljevinu tela Brune Rolda
Večernje novosti 01.06.2020
Rade Drljača (25) u Okružnom sudu u Banjaluci priznao da je 25. novembra prošle godine u napuštenoj kući ubio Brunu Rolda (54), a potom zapalio njegovo telo. Rade Drljača (25) u Okružnom sudu u Banjaluci priznao da je 25. novembra prošle godine u… »
Vesti dana »
Prevrnuo se Putnički trajekt sa 270 ljudi! Katastrofa kod Kipra: Odmah pokrenuta masovna akcija spasavanja, dignuti i helikopteri
Blic pre 1 danjoš 53 povezane
Četvrti trijumf traktorista: Fudbaleri IMT-a pobedili Mladost u Super ligi za treće mesto na tabeli
Kurir pre 1 danjoš 33 povezane
Merc: Nemačka priprema odgovor na napad na ukrajinski avion u Lajpcigu
Insajder pre 4 satijoš 47 povezanih
Uspešna akcija vatrogasaca: Ugašen požar koji je sredinom avgusta izbio u ataru sela Lukovo
Telegraf pre 4 satijoš 28 povezanih