Povezane vesti

Ni bebe nisu više sigurne! U filmskom obračunu kriminalaca u Beranama rikošetirani metak nasred ulice pogodio mladu majku

Blic 02.06.2020
Beranska policija traga za Jovanom Mujovićem zvanim Mrgo i Sinišom Drljevićem zvanim Sićko, zbog sumnje da su sinoć u međusobnom vatrenom obračunu ranili slučajnu prolaznicu Mejrem Č. (29). Nesrećnu ženu pogodio je zalutali metak dok je na… »

Ranjavanje žene u Beranama: Policija traga za Mrgom i Sićkom

Nova 02.06.2020
Beranska policija traga za Jovanom Mujovićem zvanim Mrgo i Sinišom Drljevićem zvanim Sićko, zbog sumnje da su sinoć u međusobnom vatrenom obračunu ranili slučajnu prolaznicu M.Č. Iz Uprave policije kazali su da su oba Beranca za kojima tragaju… »

Pucnjava u beranama: Ranjena mlađa žena pokraj supruga i bebe u kolicima

Blic 01.06.2020
Samo stotinu metara od centra Berana, u Ulici Miloša Mališića, kod zgrade Centra centra za kulturu, večeras je došlo pucnjave u kojoj je ranjena mlađa žena M. Č. koja se tu našla sa suprugom i malim detetom u kolicima. Okolnosti pod kojima je… »

Mlada majka slučajna žrtva: Policija traga za dvojicom Beranaca koji su u međusobnom obračunu ranili prolaznicu

Blic 01.06.2020
Beranska policija traga za Jovanom Mujovićem zvanim Mrgo i Sinišom Drljevićem zvanim Sićko, zbog sumnje da su večeras u međusobnom vatrenom obračunu ranili slučajnu prolaznicu M.Č. (29) Iz Uprave policije kazali su da su obojica Beranaca za… »

Potraga za dvojicom Beranaca: Dok su pucali jedan u drugog, ranili ženu naočigled deteta i muža

Večernje novosti 01.06.2020
J.M. i S.D se sumnjiče da su jedan prema drugom ispalili hice iz vatrenog oružja, a kako se saznaje, pucano je iz automobile u pokretu. Posle revolveraškog okršaja u gotovo u strogom centru grada u ulici Miloša Mališića, nadomak zgrade Centra za… »

Pucnjava u Beranama: Hicima iz automobila u pokretu ranjena žena pred mužem i bebom

Večernje novosti 01.06.2020
Gotovo u strogom centru grada u ulici Miloša Mališića, nadomak zgrade Centra za kuluturu, hicima iz automobila u pokretu ranjena je mlađa žena M. Č. Gotovo u strogom centru grada u ulici Miloša Mališića, nadomak zgrade Centra za kuluturu, hicima… »

Vesti dana »