Povezane vesti
Tog dana je Sanja bila sa tijanom Ajfon: Stankovićeva otkrila kako zna starletu, a evo na čemu je insistirala!
Kurir 02.06.2020
Sanja Stanković oglasila se povodom Tijane Ajfon koja je uhapšena 28. maja kada je pokušala čamcem ilegalno da pređe granicu sa Bosnom i Hercegovinom, preko reke Drine. Tom prilikom našla se u centru skandala jer je i osumnjičenja za podvođenje i… »
Otac Tijane Ajfon: Ćerko, ne odričem te se, ljudi ćute kad me vide, neće da mi diraju ranu
Večernje novosti 02.06.2020
Imao sam deset prodavnica, svi me znaju, ali većina ćuti. Poneko pita, niko neće da mi dira ranu, teško mi je - rekao je Tijanin otac. Otac Tijane Maksimović, poznatije kao Tijana Ajfon, Đorđe Maksimović nakon ćerkinog hapšenja u Bosni i Hercegovini… »
Vesti dana »
Marta Kos ne odustaje od pritiska na Srbiju: Što pre menjajte zakone!
Vesti online pre 2 satajoš 27 povezanih
Kragujevačka policija u kući pronašla dva kilograma amfetamina i ručnu bombu, uhapšena jedna osoba
N1 Info pre 1 satjoš 79 povezanih
"Cifre su visoke, biće još gore ako potraje": Kolike i kakve posledice mogu imati blokade terminala na privredu i građane?
Insajder pre 52 minutajoš 88 povezanih
PU Zrenjanin objavila slike osumnjičenog za prevaru i pozvala oštećene da se jave
RTV pre 28 minutajoš 23 povezane
EU označila iransku Revolucionarnu gardu kao terorističku organizaciju
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 28 povezanih