Povezane vesti
Katić: Godine nisu prepreka, ne razmišljam o penziji
Nova 03.06.2020
Raško Katić, iskusni košarkaš Radničkog, prisetio se najupečatljivijih trenutaka iz bogate karijere i istakao da još ne razmišlja o igračkoj penziji. “Žao mi je da jedini razlog za prekid karijere budu moje godine. Iskreno, na njih me podseti samo broj u… »
Katić ne razmišlja o penziji: Samo lična karta podseti na godine
Večernje novosti 02.06.2020
U decembru punim okruglo 40, ali telo mi govori da mogu još da igram. Odluka je bila laka, kaže Raško Katić koji ćr i naredne sezone predvoditi Radnički iz Kragujevca. PENZIJA nije rešenje, bar kad je košarkaš Raško Katić (39) u pitanju. Nekadašnji… »
Vesti dana »

"Policija se tog dana bavila spasavanjem ljudi": Dačić o padu nadstrešnice u Novom Sadu: "Tužilaštvo naložilo sklanjanje šuta, vatrogasci i spasioci ne vode istragu"
Blic pre 6 satijoš 2 povezane

(Foto) "ušao u krivinu sa 120 na sat, nije mogao da ispravi autobus": Stručnjaci o jezivoj saobraćajki kod Sremske Mitrovice: Jedna stvar je mogla da spreči tragediju
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

"Volodimire, ako ne prihvatiš Putinove uslove, uništiće Ukrajinu": Isplivali svi detalji razgovora Trampa i Zelenskog: Lider SAD psovao, ponižavao i bacao mape
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Rok za podnošenje prijava prihoda frilensera za treći kvartal do 30. Oktobra: U suprotnom se podleže obavezi plaćanja kamate
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana

Mickoski: VMRO DPMNE u prvom krugu lokalnih izbora pobedio u više od 30 opština
Danas pre 5 satijoš 5 povezanih