Povezane vesti
STACIONI SHËNDETËSOR NË TËRNOC PAISET ME APARAT EKG
Bujanovačke 03.06.2020
Bujanoc, 3 qershor 2020 – Vetëqeverisja lokale në Bujanoc vazhdon të investojë, nga donacioni i Qeverisë së Kosovës prej 200,000 eurosh, për të mirën e të gjithë qytetarëve. Pas spirometrit, i cili tashmë është duke punuar në… »
ANKETA E BUJANOVAÇKE-e: CILA PARTI OSE CILI KOALICION DO TË FITOJ MË SË SHUMTI VOTA NË BUJANOC
Bujanovačke 03.06.2020
Bujanoc, 3 qershor 2020 (Foto nga arkivi) – Në prag të zgjedhjeve të ardhshme të 21 qershorit, Bujanovaçke është duke bërë një anketë në portalin e vet me pyetjen nga titulli i tekstit, e cila sigurisht që nuk do të japë një përgjigje… »
POLICIA E KOSOVËS MBI PROCEDURËN E HYRJES
Bujanovačke 03.06.2020
Bujanoc, Prishtinë, 3 qershor 2020 (Foto FB) –Në mesin e vendkalimeve të hapura më 1 qershor, autoritetet e Kosovës hapën edhe vendkalimin te Dheu i Bardhë, i cili edhe më së shumti shfrytëzohet nga banorët e Bujanocit me rrethinë andaj… »
Vesti dana »
Studenti stigli u Inđiju, sutra kreću ka Novom Sadu: Mup će u potpunosti obezbeđivati trasu
Kurir pre 34 minutajoš 56 povezanih
Beogradski studenti koji su krenuli u protestni marš stigli do Inđije gde će prenoćiti
Beta pre 22 minutajoš 41 povezana
BLOG UŽIVO Studenti stigli u Inđiju: Dočekalo ih više hiljada građana
Nova pre 41 minutajoš 76 povezanih
Nema preživelih u sudaru vojnog helikoptera i putničkog aviona u Vašingtonu
RTS pre 3 satajoš 119 povezanih
Izrael pustio iz zatvora Palestince u okviru treće runde razmene za taoce u pojasu Gaze
Beta pre 3 satajoš 34 povezane