Povezane vesti
STACIONI SHËNDETËSOR NË TËRNOC PAISET ME APARAT EKG
Bujanovačke 03.06.2020
Bujanoc, 3 qershor 2020 – Vetëqeverisja lokale në Bujanoc vazhdon të investojë, nga donacioni i Qeverisë së Kosovës prej 200,000 eurosh, për të mirën e të gjithë qytetarëve. Pas spirometrit, i cili tashmë është duke punuar në Dispanzerin e Shtëpisë së… »
ANKETA E BUJANOVAÇKE-e: CILA PARTI OSE CILI KOALICION DO TË FITOJ MË SË SHUMTI VOTA NË BUJANOC
Bujanovačke 03.06.2020
Bujanoc, 3 qershor 2020 (Foto nga arkivi) – Në prag të zgjedhjeve të ardhshme të 21 qershorit, Bujanovaçke është duke bërë një anketë në portalin e vet me pyetjen nga titulli i tekstit, e cila sigurisht që nuk do të japë një përgjigje të saktë të… »
POLICIA E KOSOVËS MBI PROCEDURËN E HYRJES
Bujanovačke 03.06.2020
Bujanoc, Prishtinë, 3 qershor 2020 (Foto FB) –Në mesin e vendkalimeve të hapura më 1 qershor, autoritetet e Kosovës hapën edhe vendkalimin te Dheu i Bardhë, i cili edhe më së shumti shfrytëzohet nga banorët e Bujanocit me rrethinë andaj fluksi i madhë… »
Vesti dana »

(Mapa) cela Srbija pod alarmom! Rhmz se oglasio, posebno upozorio na ovu opasnu pojavu: Od sutra preokret!
Blic pre 2 satajoš 28 povezanih

Ko stoji iza "Soko" obezbeđenja: Za "bivše" pravio sajt, za SNS čuva sve - od gradilišta do deponija
Novi magazin pre 2 satajoš 36 povezanih

Poljaci "digli ruke" - Navijač Leha su već među elitom, fudbaleri će teško do nje!
Sportske.net pre 1 satjoš 54 povezane

Tramp uvodi carine i do 250 odsto na lekove: Evropa planira selidbu fabrika u SAD, a da li će i Srbija biti u problemu?
Nova ekonomija pre 32 minutajoš 58 povezanih