Povezane vesti
"Nudili su nam novac da ćutimo o paljenju kuće": Potresno svedočenje supruge novinara Jovanovića: "Želela sam da izgorim…
Blic 04.06.2020
Potresnim svedočenjem Jele Deljanin, supruge novinara portala "Žig info" Milana Jovanovića, nastavljeno je suđenje Dragoljubu Simonoviću, optuženom da stoji iza paljenja njihove kuće u Vrčinu. Pored bivšeg predsednika opštine Grocka, optuženi u ovom… »
Imala sam želju da i ja izgorim: Svedočenje supruge novinara na suđenju Dragoljubu Simonoviću
Večernje novosti 03.06.2020
Svedočenje Jele Deljanin na suđenju bivšem predsedniku opštine Grocka Dragoljubu Simonoviću: U jednoj noći izgorelo je sve što smo celog života stvarali. IZGORELO nam je u jednoj noći sve što smo celog života stvarali, čuvali za stare dane, za sahranu… »
Vesti dana »
Autoprevoznik Jaćimović i njegov šesnaestogodišnji sin započeli jutros štrajk glađu
Mašina pre 32 minutajoš 22 povezane
(BLOG) Dijana Hrka tvrdi da je jutros bačen topovski udar, građani ispred Banovine pružaju podršku Jaćimoviću
N1 Info pre 27 minutajoš 38 povezanih
Vlada Srbije usvojila budžet za 2026. godinu sa planiranim deficitom i zaduženjem
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 16 povezanih
Ziđin Koper podneo zahtev za procenu uticaja na životnu sredinu na ležištu Kraku Bugaresku
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 9 povezanih
Početak nedelje leden, a evo kada će biti neverovatnih 19 stepeni Oglasio se RHMZ, ovo uopšte ne liči na novembar
Alo pre 1 satjoš 27 povezanih