Povezane vesti
Amerikanac ljubi srpski pasoš – "Ova zemlja mi znači sve" Amer čita ćirilicu
Mondo 07.06.2020
Jedan od poznatijih Amerikanaca u Srbiji, Čarls Kater, dobio je pasoš Srbije. „Najponosniji sam nosilac srpskog pasoša i stojim iza te izjave", poručio je Kater. Jedan od poznatijih Amerikanaca u Srbiji, Čarls Kater, dobio je pasoš Srbije. „Najponosniji… »
Amerikanac koji obožava našu zemlju dobio srpski pasoš: "Konačno se desilo, sada sam jedan od vas"
Večernje novosti 06.06.2020
Vlada Srbije odobrila je državljanstvo Srbije dvojici državljana SAD, navodi se u rešenjima koje objavio Službeni glasnik. Vlada Srbije odobrila je državljanstvo Srbije dvojici državljana SAD, navodi se u rešenjima koje objavio Službeni glasnik. Jedan od… »
Vesti dana »

Nekada napadao Novaka, sad mu se poklonio kada je video scenu iz Njujorka: „Ne možete to da lažirate, kada je izuo patike izgledalo je odvratno“
Nova pre 33 minutajoš 38 povezanih

Sunčano i toplo narednih dana, u drugoj polovini nedelje stiže naoblačenje i osveženje
Glas juga pre 43 minutajoš 15 povezanih

Studenti koji su blokirali Filozofski fakultet u Novom Sadu izbačeni iz zgrade: "Dekan zamenio bravu"
Radio 021 pre 54 minutajoš 10 povezanih

Hitna pomoć u Beogradu: Povređen dečak u saobraćajnoj nezgodi u Kumodraškoj ulici
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih

Stravična nesreća na Staroj planini: Dete se okliznulo i poginulo na vodopadu Tupavica
Glas juga pre 28 minutajoš 21 povezana