Povezane vesti
"Odguruje me, udaljavamo se": Anabela o odnosu sa Lunom, ćerki je na kraju poručila jednu stvar
Telegraf 07.06.2020
- Nedostaje mi ćerka koju volim - priznaje Anabela. Anabela i Luna još traže način da uspostave dobar odnos koje su imale nekada. Atijasova je odgovarajući na pitanje novinara rekla da želi da održava kontakt sa Lunom. - Šta planiraš da uradiš… »
Anabela se gušila u suzama zbog Lune: "Neću da budem otpadak, prolazi pored mene kao da sam stub!"
Alo 07.06.2020
Drama ne prestaje! Sinoć je u "Zadruzi" na rasporedu bila emisija "Pitanja novinara", a kao što to uvek i bude, zadrugari ovom prilikom otkriju neke stvari za koje nismo znali. Čini se da su Luna i Anabela donekle sredile odnos, ali njihov odnos daleko… »
Vesti dana »

(BLOG) Završen protest sindikata i studenata ispred Vlade u Beogradu, incident u Novom Sadu, postavljeni bilbordi sa aferama vlasti
N1 Info pre 1 satjoš 100 povezanih

Otkriven identitet nastradalih u topoli: Jedna osoba upala u septičku jamu, ostali pokušali da je spasu, pa se utopili: Na licu mesta stradali deda, sin i unuk, kao i komšija koji im je pomagao
Blic pre 36 minutajoš 65 povezanih

AFP: U Srbiji šest meseci posle nesreće u Novom Sadu, studenti i sindikati ujedinjeni u protestu
Radio sto plus pre 1 satjoš 35 povezanih

Dekan Filozofskog fakulteta u Beogradu ukazao Marti Kos na nezabeležene pritiske na Univerzitet
Danas pre 1 satjoš 20 povezanih

"Sporazum o mineralima između SAD i Ukrajine je puno ekonomsko partnerstvo"
Telegraf pre 59 minutajoš 29 povezanih