Povezane vesti
Stigla zvanična potvrda: Obradović je novi trener Zvezde!
Večernje novosti 08.06.2020
Bila je veoma teška odluka za mene da napustim klub, ali je izazov kakav mi je predstavila Crvena zvezda doneo prevagu - rekao je Obradović. Dileme više nema. Saša Obradović je novi trener Crvene zvezde. Potvrdio je to njegov dosadašnji klub Monako… »
Saša Obradović i definitivno preuzima Zvezdu
Danas 08.06.2020
Srpski košarkaški trener Saša Obradović potvrdio je večeras da napušta Monako i da će preuzeti Crvenu zvezdu. „Odluka da napustim Monako bila je vrlo teška, ali izazov koji je pred mene postavila Crvena zvezda je prevagnuo, takmičenje u Evroligi u gradu… »
Monako i Obradović se razišli! Ova Sašina izjava razgalila navijače Zvezde, a žali samo zbog jedne stvari!
Sportal blic 08.06.2020
Monako je zvanično objavio kraj saradnje sa srpskim stručnjakom. Saša Obradović je na putu da se pridruži Crvenoj zvezdi sa kojom je dovođen u vezu prethodnih nedelja. - Bila je to veoma teška odluka za mene da napusti Monaka, ali je izazov koji mi je… »
Vesti dana »

Upozorenje na nepogodno vreme u Srbiji sa pljuskovima, grmljavinom i jakim vetrom
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 31 povezana

Godišnjica “Oluje” – etničkog čišćenja tokom kojeg je proterano 250.000 Srba iz Hrvatske
Bujanovačke pre 50 minutajoš 40 povezanih

Tramp potvrdio: Specijalni izaslanik SAD stiže u Rusiju uoči roka za okončanje rata
Nova pre 1 satjoš 23 povezane

Zvezda saznala rivale: Evo na koga crveno-beli mogu ako prođu Leh, određeni rivali i ukoliko ispadnu od poljske ekipe
Večernje novosti pre 30 minutajoš 19 povezanih