Повезане вести

Од насиља до масакра: Све трагедије Центра за социјални рад

Од насиља до масакра: Све трагедије Центра за социјални рад

Нова 11.06.2020
Случај одузимање трогодишњег детета од усвојитеља - супружника Борисава Савића (48) и његове супруге Биљане (52) из Београда због, како тврде, грешке у процедури коју су направил радници Центра за социјални рад у Суботици… »
Било је парова који су испуњавали све услове, полиција ће да истражи случај, а кривци ће бити кажњени: Министарство рада о…

Било је парова који су испуњавали све услове, полиција ће да истражи случај, а кривци ће бити кажњени: Министарство рада о…

Вечерње новости 10.06.2020
Борисаву и Биљани Савић одузета девојчица којој су недавно постали формални родитељи. БРАЧНОМ пару Савић из Београда, Борисаву (48) и Биљани (52), одузета је трогодишња девојчица Л. Б., коју су усвојили 15. маја. Они тврде да… »
Дете није ствар, ужасно сам љута и лично ћу да се позабавим тиме: Премијерка о скандалу око усвајања и одузимања девојчице…

Дете није ствар, ужасно сам љута и лично ћу да се позабавим тиме: Премијерка о скандалу око усвајања и одузимања девојчице…

Вечерње новости 10.06.2020
Брачном пару Савић из Београда одузета је трогодишња девојчица Л. Б. коју су усвојили 15. маја. УЖАСНО сам љута и лично ћу се позабавити овим случајем - поручила је премијерка Ана Брнабић и оценила да је дошло до великог и… »

Вести дана »