Povezane vesti

Od nasilja do masakra: Sve tragedije Centra za socijalni rad

Od nasilja do masakra: Sve tragedije Centra za socijalni rad

Nova 11.06.2020
Slučaj oduzimanje trogodišnjeg deteta od usvojitelja - supružnika Borisava Savića (48) i njegove supruge Biljane (52) iz Beograda zbog, kako tvrde, greške u proceduri koju su napravil radnici Centra za socijalni rad u Subotici, samo je jedan u nizu… »
Bilo je parova koji su ispunjavali sve uslove, policija će da istraži slučaj, a krivci će biti kažnjeni: Ministarstvo rada…

Bilo je parova koji su ispunjavali sve uslove, policija će da istraži slučaj, a krivci će biti kažnjeni: Ministarstvo rada…

Večernje novosti 10.06.2020
Borisavu i Biljani Savić oduzeta devojčica kojoj su nedavno postali formalni roditelji. BRAČNOM paru Savić iz Beograda, Borisavu (48) i Biljani (52), oduzeta je trogodišnja devojčica L. B., koju su usvojili 15. maja. Oni tvrde da je to učinjeno… »
Dete nije stvar, užasno sam ljuta i lično ću da se pozabavim time: Premijerka o skandalu oko usvajanja i oduzimanja…

Dete nije stvar, užasno sam ljuta i lično ću da se pozabavim time: Premijerka o skandalu oko usvajanja i oduzimanja…

Večernje novosti 10.06.2020
Bračnom paru Savić iz Beograda oduzeta je trogodišnja devojčica L. B. koju su usvojili 15. maja. UŽASNO sam ljuta i lično ću se pozabaviti ovim slučajem - poručila je premijerka Ana Brnabić i ocenila da je došlo do velikog i grubog prekršaja… »

Vesti dana »