Повезане вести
"Педофили, силоватељи, идите на лечење!": Вучић бесан на Хрвате због транспарента
Правда 12.06.2020
Председник Србије Александар Вучић реаговао је на транспарент навијача Динама из Загреба, који су се "похвалили" усташким пиром усред Загреба транспарентом који је згрозио и Хрвате. Наиме, група хулигана истакли су транспарент на… »
"Ја сам само обичан тата, можда не и најбољи на свету" (видео)
Мондо 12.06.2020
Председник Србије Александар Вучић рекао је да га као "обичног оца, тату" боли кампања која се води против његовог сина Данила. Председник Србије Александар Вучић рекао је да га као "обичног оца, тату" боли кампања која се… »
Вучић о увредама из Хрватске: Не могу и нећу да се извињавам за Јасеновац, Олују, Бљесак...
РТС 12.06.2020
Председник Александар Вучић рекао је, поводом говора мржње навијача Динама на загребачким улицама, у којем се помињу српске жене и деца, да то говори о онима који су то урадили, а не о Србији. Сигуран је, каже, да то није став… »
Вучић навијачима Динама: Педофили, идите да се лечите (видео)
Мондо 12.06.2020
Председник Србије Александар Вучић реаговао је данас на усташки транспарент који је у Загребу развила група навијача Динама и поручио им да оду и да се лече. Председник Србије Александар Вучић реаговао је данас на усташки… »
Вучић о фотографијама свог сина и увредама навијача из Загреба: "Ти људи треба да иду на лечење јер су очигледно педофили…
Блиц 12.06.2020
Добро је да не реагујем онако како бих пожелео да реагујем, и да не покажем емосиције и не кажем свашта оним акоји су то урадили, рекао је председник Србије Александар Вучић. Тако је одговорио на питање о фотографијама његовог… »
Они су педофили и силоватељи, треба да се лече: Вучић о навијачима Динама који су претили Србима
Спутник 12.06.2020
Председник Србије Александар Вучић рекао је за навијаче „Динама“ који су упутили претње српској деци и женама да су педофили и силоватељи и да треба да иду да се лече. „Они нису увредили само жене већ и децу. Ти људи треба да… »
Вучић о фотографији сина: Боли ме, ја сам само обичан тата
Нова 12.06.2020
Председник Србије Александар Вучић рекао је у Пожеги да га као оца боли помињање његове деце у појединим медијима, али да ће о томе говорити другом приликом јер не жели да скреће пажњу са отварања обновљене фабрике Будимка… »
Вучић о навијачима Динама: Ти људи су за лечење
Нова 12.06.2020
Председник Србије Александар Вучић рекао је, поводом непримерених порука навијача Динама на загребачким улицама, у којима се помињу српске жене и деца, да то говоре о онима који су то урадили, а не о нама, те да је сигуран да то… »
"Можда нисам најбољи тата на свету, али ме боли кампања против сина": Председник Вучић о нападима на породицу
Србија данас 12.06.2020
Он је, у Пожеги, на покретању рада Будимке, рекао да је "обичан отац", можда не ни најбољи на свету, можда својој деци није поклонио довољно пажње и времена, можда није умео са њима, али да га наравно боли ова кампања… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против Весића и још 12 људи за пад надстрешнице у Новом Саду
BBC News пре 2 сатајош 47 повезаних

„Не узима храну шести дан“: Студенту Богдану Јовичићу продужен притвор, због чега је почео штрајк глађу
Данас пре 1 сатјош 15 повезаних

МУП: Ухапшена четворица пољопривредника због насилног понашања на протесту у Новом Саду
Радио сто плус пре 1 сатјош 27 повезаних

Израелске снаге достигле „тачку без повратка“: Шта пишу западни медији
Спутник пре 2 сатајош 35 повезаних