Povezane vesti

Oblačno, mestimično sa kišom i pljuskovima

Novi magazin 16.06.2020
U Srbiji danas pretežno oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uglavnom u južnim i centralnim krajevima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ). Duvaće slab i umeren, zapadni i severozapadni vetar, a najniža… »

Sutra u Srbiji mestimično kiša i pljuskovi

Novi magazin 16.06.2020
U Srbiji će sutra biti umereno i potpuno oblačno vreme, mestimično s kišom ili pljuskovima s grmljavinom, a lokalno se očekuju obilnije padavine, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod i upozorio da će do petka u Srbiji vreme biti… »

Vremenska prognoza - 17. jun

RTS 16.06.2020
Oblaka će biti iznad većeg dela zemlje, pa se osim kiše i pljuskova sa grmljavinom, lokalno očekuju i obilnije padavine. Za kratko vreme može pasti do 20l po metru kvadratnom. Najviša dnevna temperatura do 26 stepeni. Prognoza vremena, upozorenje i… »

Najnovije upozorenje RHMZ za Srbiju, važi čak 12 sati: Grad, pljuskovi, jak vetar i grmljavina

Telegraf 16.06.2020
Srbija je juče bila u žutom, a danas u narandžastom meteolaramu. Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) izdao je najnovije upozorenje na obilne padavine koje će danas zahvatiti našu zemlju posle podne i uveče. Očekuje se nestabilno vreme sa… »

Haos u centralnoj Srbiji, reke teku ulicama (video)

Mondo 16.06.2020
Kragujevac i druge gradove u Srbiji danas je u popodnevnim satima pogodilo jako nevreme. Kragujevac i druge gradove u Srbiji danas je u popodnevnim satima pogodilo jako nevreme. Kuće u pojedinim kragujevačkim naseljima su do pola pod vodom, javio je… »

Nevreme u Srbiji: Pljuštalo u Kruševcu, grad veličine lešnika u Prokuplju, a evo gde se večeras očekuje provala oblaka

Blic 16.06.2020
Obilne kišne padavine sručile su se na Kruševac nesto posle 18 sati, čime su ostvarene prognoze Republičkog hidrometeorološkog zavoda o nevremenu koje ce zadesiti ovaj deo centralne Srbije. Jaka kiša praćena grmljavinom trajala je u većim… »

Kiša i grad pogodili centralne delove Srbije

Dnevnik 16.06.2020
BEOGRAD: Centralni deo Srbije večeras su zadesile obilne padavine, a posebno jaka kiša sa gradom pogodila je Kruševac nešto posle 18.00 časova. Jaka kiša praćena grmljavinom trajala je u većim delovima Kruševca sve do 18.45, a padavine su donekle… »

Nevreme se sručilo na deo Srbije, provala oblaka i grad VIDEO/FOTO

B92 16.06.2020
Nevreme koje je najavio Republički hidrometeorološki zavod sručilo se popodne na Kruševac i Prokuplje. "U ostalim predelima promenlŃ�ivo oblačno, sa lokalnim plŃ�uskovima i grmlŃ�avinom, u okolini Kruševca i Aleksinca u narednih pola sata (… »

Može pasti i 40 litara kiše za kratko vreme, na snazi narandžasti meteoalarm

RTS 16.06.2020
Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na obilne padavine. Proglašen je narandžasti meteoalarm za celu zemlju. U Srbiji se očekuje nestabilno vreme sa pljuskovima i grmljavinom, lokalno obilnim padavinama. Može pasti od 20 do 40… »

Upozorenje RHMZ: Može pasti i 40 litara kiše za kratko vreme

Vesti online 16.06.2020
Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na obilne padavine tokom dana. Proglašen je narandžasti meteoalarm za celu zemlju. U Srbiji i danas posle podne i uveče nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom, lokalno obilnim padavinama. Može… »

RHMZ izdao posebno upozorenje za jedan deo Srbije: Stižu obilni pljuskovi, evo gde će biti najkritičnije

Kurir 16.06.2020
Republički hidrometeorološki zavod izdao je hidrološko upozorenje da će na Tamišu kod stanice Jaša Tomić vodostaji danas i sutra biti u porastu sa dostizanjem granice redovne odbrane od poplava. RHMZ je upozorava da se u Srbiji do petka očekuje… »

RHMZ izdao upozorenje, posebno za ovaj deo Srbije

Mondo 16.06.2020
Republički hidrometeorološki zavod, usled očekivanih velikih padavina, izdao je hidrološko upozorenje da će na Tamišu kod stanice Jaša Tomić vodostaji danas i sutra biti u porastu sa dostizanjem granice redovne odbrane od poplava. Republički… »

Najnovije upozorenje RHMZ važi čak 12 sati! Srbija je U narandžastom alarmu: Očekuje se haos!

Kurir 16.06.2020
Srbija je juče bila u žutom, a danas u narandžastom meteolaramu. Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) izdao je najnovije upozorenje na obilne padavine koje će danas zahvatiti našu zemlju posle podne i uveče. Očekuje se nestabilno vreme sa… »

RHMZ izdao novo upozorenje, na snazi 12 sati: Cela Srbija u "narandžastom"

B92 16.06.2020
RHMZ je izdao novo upozorenje na pljuskove, grmljavinu i obilne padavine. "U Srbiji i danas posle podne i uveče nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom, lokalno obilnim padavinama (od 20 do 40 mm za kratak vremenski period, ponegde i više). U zoni… »

Novo upozorenje RHMZ na snazi 12 sati: Pljuskovi, grad, grmljavina i jak vetar

Sputnik 16.06.2020
Republički hidrometeorološki zavod izdao je novo upozorenje na pljuskove, grmljavinu i obilne padavine u Srbiji. „U Srbiji i danas posle podne i uveče nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom, lokalno obilnim padavinama (od 20 do 40 mm za kratak… »

Pažnja, narandžasti meteoalarm: Meteorolozi upozoravaju do kraja dana na nevreme i grad

Blic 16.06.2020
Nakon promenljivog prepodneva, reda sunca, reda oblaka, već sa prvim poslepodnevnim časovima u mnogim delovima Srbije nas očekuju kiša i pljuskovi. "U naredna dva sata ponegde u Vojvodini, pojedinim delovima Beograda, kao i na zapadu Srbije kiša ili… »

Narandžasti meteo-alarm: Lokalni pljuskovi sa grmljavinom

Nova 16.06.2020
Kako javlja Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ), u naredna dva sata ponegde u Vojvodini, pojedinim delovima Beograda, kao i na zapadu Srbije biće kiše ili lokalnih pljuskova. Na teritoriji cele Srbije proglašen je narandžasti meteo-alarm. To… »

U Srbiji na snazi NARANDžASTI meteoalarm: RHMZ upozorava na obilne padavine

Večernje novosti 16.06.2020
Republički hidrometorološki zavod upozorio je da su danas u Srbiji lokalno moguće obilne padavine, od 20 do 40 mm za kratko vreme. BEOGRAD - Republički hidrometorološki zavod upozorio je da su danas u Srbiji llokalno moguće obilne padavine, od 20 do… »

Novo upozorenje meteorologa: Može pasti i 40 mm kiše za kratko vreme

Mondo 16.06.2020
Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na obilne padavine tokom dana. Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na obilne padavine tokom dana U Srbiji će danas posle podne i uveče biti nestabilno sa pljuskovima i… »

RHMZ upozorava da su moguće obilne padavine

Dnevnik 16.06.2020
BEOGRAD: Republički hidrometorološki zavod upozorio je da su danas u Srbiji lokalno moguće obilne padavine, od 20 do 40 mm za kratko vreme, ponegde i više. U Srbiji će i danas posle podne i uveče biti nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom i… »

Oblačno, pljuskovi, oblačno, kiša

B92 16.06.2020
Beograd -- U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uglavnom u južnim i centralnim krajevima. Vetar će biti slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 13 do 17, najviša od 22 do… »

Danas nikuda bez kišobrana! Pred nama još jedan pravi jesenji dan,a evo kakvo nas vreme očekuje Tokom nedelje

Večernje novosti 16.06.2020
Najniža temperatura od 13 do 17, najviša od 22 do 25 stepeni. U SRBIJI će danas biti pretežno oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uglavnom u južnim i centralnim krajevima. Vetar će biti slab i umeren, zapadni i severozapadni… »

Vreme danas: Oblačno, moguća kiša

Sputnik 16.06.2020
Vremenska prognoza za utorak, 16. jun. U Srbiji će biti pretežno oblačno. Vreme u Srbiji Mestimično je moguća kiša, pljuskovi i grmljavine, uglavnom u južnim i centralnim krajevima. Vetar će biti slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža… »

Danas pretežno oblačno sa kišom, evo kakvo vreme nas očekuje narednih dana

Mondo 16.06.2020
U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uglavnom u južnim i centralnim krajevima. U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uglavnom u južnim i… »

Ne zaboravite kišobrane ni danas Narednih sedam dana kiša, pljuskovi i grmljavine

Kurir 16.06.2020
Najniža temperatura od 13 do 17, najviša od 22 do 25 stepeni. U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uglavnom u južnim i centralnim krajevima. Vetar će biti slab i umeren, zapadni i severozapadni… »

Dobra vest je da nam ove nedelje neće biti hladno, ali postoji i loša

RTS 16.06.2020
Poslednje prolećne dane ispraćamo uz nestabilne vremenske prilike - smenjuju se kiša, sunce i oblaci. Na snazi je žuti meteo-alarm na celoj teritoriji Srbije, a isto upozorenje važiće i naredna dva dana. Danas se u Srbiji očekuje pretežno oblačno… »

RHMZ izdao upozorenje: U naredna dva sata ovi delovi Srbije su na udaru kiše, Sevojno već pod vodom (video)

Večernje novosti 15.06.2020
Republički hidrometeorološki zavod upozorio je večeras da se u naredna dva sata očekuje mestimično kiša i lokalni pljuskovi s grmljavinom. Republički hidrometeorološki zavod upozorio je večeras da se u naredna dva sata očekuje mestimično kiša… »

Vesti dana »