Повезане вести

Вучић: Признање неће бити тема, нити ћемо то дозволити

Вучић: Признање неће бити тема, нити ћемо то дозволити

Дневник 16.06.2020
ЧАЧАК: Признавање Косова неће бити тема у Вашингтону, нити ћемо дозволити да буде, поручио је председник Србије Александар Вучић. Вучић је рекао да је сваког дана у контакту са свима који се баве овим питањем, и додао да га је… »
Вучић о састанку у Вашингтону: Признање Косова није, нити ће бити тема

Вучић о састанку у Вашингтону: Признање Косова није, нити ће бити тема

Телеграф 16.06.2020
- Ми ћемо да разговарамо, од тога нисмо бежали - навео је председник Србије. Председник Србије Александар Вучић рекао је да тема признавања Косова у Вашингтону, што су били наслови појединих медија, нити је била нити ће икада… »
Вучић: Независност Косова није и неће бити тема разговора

Вучић: Независност Косова није и неће бити тема разговора

Бета 16.06.2020
Председник Србије Александар Вучић демантовао је данас тврдње да ће исход састанка у Вашингтону бити признање независности Косова и додао да то нити је тема, нити ће Србија дозволити да то буде тема. "Срамота ме је да на… »
Вучић о Косову: У тучи слонова, важно да ми останемо неповређени (видео)

Вучић о Косову: У тучи слонова, важно да ми останемо неповређени (видео)

Мондо 16.06.2020
Председник Србије Александар Вучић одбацио је писања појединих медија да ће Србија признати Косово до Видовдана. "Срамота ме да озбиљно одговорим на то", рекао је он и поручио да признавање Косова неће бити тема у Вашингтону… »
Вучић: Нећемо да се бијемо са Немачком и САД

Вучић: Нећемо да се бијемо са Немачком и САД

Нова 16.06.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да Србија неће да се "бије са Немачком и САД", и да је важно да у "тучи слонова" останемо неповређени “Са Путином сам јуче разговарао дуго телефоном, дан после тога долази Лајчак, а… »
"Нећемо да се бијемо са немачком и САД": Вучић: Признавање Косова неће бити тема у Вашингтону (видео)

"Нећемо да се бијемо са немачком и САД": Вучић: Признавање Косова неће бити тема у Вашингтону (видео)

Блиц 16.06.2020
Са Путином сам јуче разговарао дуго телефоном, дан после тога долази Лајчак, а два дана након тога треба да се договоримо за Вашингтон, а и након тога биће неколико важних скупова, каже председник Србије Александар Вучић. - Пред… »
Вучић: Признавање Косова неће бити тема у Вашингтону, нити ћемо то дозволити

Вучић: Признавање Косова неће бити тема у Вашингтону, нити ћемо то дозволити

Вечерње новости 16.06.2020
Признавање Косова неће бити тема у Вашингтону, нити ћемо дозволити да буде, поручио је председник Србије Александар Вучић. ЧАЧАК - Признавање Косова неће бити тема у Вашингтону, нити ћемо дозволити да буде, поручио је… »
Вучић: Срамота ме да одговарам на тврдње да ћемо признати Косово! У тучи слонова да прођемо неповређени и сачувамо себе

Вучић: Срамота ме да одговарам на тврдње да ћемо признати Косово! У тучи слонова да прођемо неповређени и сачувамо себе

Курир 16.06.2020
- Срамота ме је да одговарам на тврдње да Србија признаје Косово уочи Видовдана, то нећемо дозволити ни да буде тема. Нама предстоји нелак период. Јуче сам разговарао са Лајчаком, имао сам и дуг телефонски разговор са Путином… »

Вести дана »