Povezane vesti

Vučić: Ne možemo da priznamo Kosovo u zamenu za obećanje o članstvu u EU

Vučić: Ne možemo da priznamo Kosovo u zamenu za obećanje o članstvu u EU

Beta 18.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije moguće da Beograd prihvati nezavisnost Kosova ili ulazak te teritorije u Ujedinjene nacije a da zauzvrat ne dobije ništa ili samo obećanje da će Srbija jednom postati članica Evropske… »
Vučić: Ako nam ponude članstvo u EU za priznanje Kosova, odgovor će biti ne

Vučić: Ako nam ponude članstvo u EU za priznanje Kosova, odgovor će biti ne

Mondo 18.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija neće prihvatiti članstvo u Evropskoj uniji u zamenu za priznanje nezavisnosti Kosova. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija neće prihvatiti članstvo u Evropskoj… »
Vučić: Ne znaju šta da nam ponude za članstvo Kosova u UN

Vučić: Ne znaju šta da nam ponude za članstvo Kosova u UN

Nova 18.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije u stanju da nasluti predlog SAD, ali jeste šta bi mogao biti predlog Evropske unije. “Mislim da je njihova ideja sada da nam kažu da se mi ne protivimo članstvu Kosova u UN, ali ne znaju šta da… »
Vučić: Ne odlazimo u Belu kuću sa belom zastavom

Vučić: Ne odlazimo u Belu kuću sa belom zastavom

RTV 18.06.2020
BEOGRAD - Osim izbornog okršaja, predsednika Srbije Aleksandra Vučića očekuje možda i ključna geopolitička partija u kojoj ulog može da bude sudbina Kosova i Metohije. Simbolično, dan pred Vidovdan, otići će u Belu kuću, na kojoj se pre 102… »
Vučić: EU želi da se ne protivimo članstvu Kosova u UN, ali ne znaju šta da nam ponude

Vučić: EU želi da se ne protivimo članstvu Kosova u UN, ali ne znaju šta da nam ponude

Novi magazin 18.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije u stanju da nasluti predlog SAD, ali jeste šta bi mogao biti predlog Evropske unije. "Mislim da je njihova ideja sada da nam kažu da se mi ne protivimo članstvu Kosova u UN, ali ne znaju šta da… »
Vučić: EU ne zna šta da nam ponudi u zamenu za Kosovo u UN

Vučić: EU ne zna šta da nam ponudi u zamenu za Kosovo u UN

N1 Info 18.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije u stanju da nasluti predlog SAD, ali jeste šta bi mogao biti predlog Evropske unije. "Mislim da je njihova ideja sada da nam kažu da se mi ne protivimo članstvu Kosova u UN, ali ne znaju šta da… »
Intervju Aleksandar Vučić: Ne odlazimo u Belu kuću sa belom zastavom

Intervju Aleksandar Vučić: Ne odlazimo u Belu kuću sa belom zastavom

Večernje novosti 18.06.2020
Ideja EU je da se ne protivimo članstvu Kosova u UN, ali još ne znaju šta da nam ponude. I u našim redovima ima "barona", biće žestokih promena oko 15. jula. OVOGA puta predsednik Srbije i glavni urednik "Novosti" Milorad Vučelić nisu ukrstili… »
Ekskluzivno u sutrašnjim "novostima" Predsednik Vučić otvoreno o Kosovu, igri velikih sila, izborima, rezovima u SNS i Vladi

Ekskluzivno u sutrašnjim "novostima" Predsednik Vučić otvoreno o Kosovu, igri velikih sila, izborima, rezovima u SNS i Vladi

Večernje novosti 17.06.2020
Šef države otkriva, između ostalog, ko su bogati baroni u redovima naprednjaka i šta će biti sa njima 15. jula. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu za Večernje novosti govorio je o tome šta očekuje na sastanku u Beloj kući, kakav… »

Vesti dana »