Povezane vesti
Vučić: Ne možemo da priznamo Kosovo u zamenu za obećanje o članstvu u EU
Beta 18.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije moguće da Beograd prihvati nezavisnost Kosova ili ulazak te teritorije u Ujedinjene nacije a da zauzvrat ne dobije ništa ili samo obećanje da će Srbija jednom postati članica Evropske unije… »
Vučić: Ako nam ponude članstvo u EU za priznanje Kosova, odgovor će biti ne
Mondo 18.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija neće prihvatiti članstvo u Evropskoj uniji u zamenu za priznanje nezavisnosti Kosova. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija neće prihvatiti članstvo u Evropskoj uniji u… »
Vučić: Ne znaju šta da nam ponude za članstvo Kosova u UN
Nova 18.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije u stanju da nasluti predlog SAD, ali jeste šta bi mogao biti predlog Evropske unije. “Mislim da je njihova ideja sada da nam kažu da se mi ne protivimo članstvu Kosova u UN, ali ne znaju šta da nam… »
Vučić: Ne odlazimo u Belu kuću sa belom zastavom
RTV 18.06.2020
BEOGRAD - Osim izbornog okršaja, predsednika Srbije Aleksandra Vučića očekuje možda i ključna geopolitička partija u kojoj ulog može da bude sudbina Kosova i Metohije. Simbolično, dan pred Vidovdan, otići će u Belu kuću, na kojoj se pre 102 godine u znak… »
Vučić: EU želi da se ne protivimo članstvu Kosova u UN, ali ne znaju šta da nam ponude
Novi magazin 18.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije u stanju da nasluti predlog SAD, ali jeste šta bi mogao biti predlog Evropske unije. "Mislim da je njihova ideja sada da nam kažu da se mi ne protivimo članstvu Kosova u UN, ali ne znaju šta da nam… »
Vučić: EU ne zna šta da nam ponudi u zamenu za Kosovo u UN
N1 Info 18.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije u stanju da nasluti predlog SAD, ali jeste šta bi mogao biti predlog Evropske unije. "Mislim da je njihova ideja sada da nam kažu da se mi ne protivimo članstvu Kosova u UN, ali ne znaju šta da nam… »
Intervju Aleksandar Vučić: Ne odlazimo u Belu kuću sa belom zastavom
Večernje novosti 18.06.2020
Ideja EU je da se ne protivimo članstvu Kosova u UN, ali još ne znaju šta da nam ponude. I u našim redovima ima "barona", biće žestokih promena oko 15. jula. OVOGA puta predsednik Srbije i glavni urednik "Novosti" Milorad Vučelić nisu ukrstili koplja nad… »
Ekskluzivno u sutrašnjim "novostima" Predsednik Vučić otvoreno o Kosovu, igri velikih sila, izborima, rezovima u SNS i Vladi
Večernje novosti 17.06.2020
Šef države otkriva, između ostalog, ko su bogati baroni u redovima naprednjaka i šta će biti sa njima 15. jula. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu za Večernje novosti govorio je o tome šta očekuje na sastanku u Beloj kući, kakav plan Evropska… »
Vesti dana »
"Ovo je vaše poslednje upozorenje!" Iz Irana je upravo stigla najžešća pretnja i to građanima, sa neba pada beli fosfor?! Rakete lete ka Emiratima, dronovi ka Saudijskoj Arabiji (foto, video)
Blic pre 14 minutajoš 142 povezane
Privedena dvojica studenata, građani ispred zgrade Policijske uprave
Sandžak press pre 2 satajoš 18 povezanih