Povezane vesti
Ispovest vozača kombija koji se sudario sa BMW-om: Čuo sam jak udarac, a ono što je usledilo...
Večernje novosti 18.06.2020
Bojan K. (28), koji se rano jutros upravljajući kombijem sudario sa BMW-om kod zgrade Vlade Srbije, kaže da je udarac bio toliko jak da se u tom trenutku onesvestio. Bojan K. (28), koji se rano jutros upravljajući kombijem sudario sa BMW-om kod zgrade… »
Vozač kombija o stravičnoj nesreći kod Vlade Srbije: Osetio sam udarac, probudio sam se kod zgrade Vlade
Večernje novosti 18.06.2020
Vozio sam radnike gradilišta "Beograda na vodi" i išao polako Nemanjinom ulicom od Slavije ka Železničkoj stanici. VOZIO sam radnike gradilišta "Beograda na vodi" i išao polako Nemanjinom ulicom od Slavije ka Železničkoj stanici - rekao nam je vozač… »
"Čuo sam udarac, a onda sam se probudio kod Vlade Srbije": Ispovest vozača belog kombija u koji se zakucao "BMW smrti"
Blic 18.06.2020
Čuo sam udarac i posle sam se probudio kod Vlade Srbije. Tad je stigla Hitna pomoć i prebacila nas na Urgentni - kaže za "Blic" Bojan K. (28) vozač kombija koji se rano jutros sudario sa BMW-om kod zgrade Vlade Srbije. U stravičnoj saobraćajnoj nesreći… »
Vesti dana »

DEMOLIRANE PROSTORIJE SNS-A, GRADSKE UPRAVE I TUŽILAŠTVA TOKOM PROTESTA U VALJEVU – NEREDI ZAVRŠENI INTERVENCIJOM ŽANDARMERIJE
Valjevska posla pre 1 satjoš 53 povezane

Upozorenje na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u delovima Srbije
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 31 povezana

Detonacija! Uoči okršaja Crvene zvezde i Pafosa - potpisuje jedan od najboljih svetskih napadača?
Kurir pre 30 minutajoš 26 povezanih

Američki izaslanik: Putin pristao na bezbednosne garancije Ukrajini
Beta pre 20 minutajoš 119 povezanih

Hitno upozorenje RHMZ za Beograd: Stiže snažno nevreme sa pljuskovima i grmljavinom
Mondo pre 50 minutajoš 16 povezanih