Povezane vesti
Ispovest vozača kombija koji se sudario sa BMW-om: Čuo sam jak udarac, a ono što je usledilo...
Večernje novosti 18.06.2020
Bojan K. (28), koji se rano jutros upravljajući kombijem sudario sa BMW-om kod zgrade Vlade Srbije, kaže da je udarac bio toliko jak da se u tom trenutku onesvestio. Bojan K. (28), koji se rano jutros upravljajući kombijem sudario sa BMW-om kod zgrade… »
Vozač kombija o stravičnoj nesreći kod Vlade Srbije: Osetio sam udarac, probudio sam se kod zgrade Vlade
Večernje novosti 18.06.2020
Vozio sam radnike gradilišta "Beograda na vodi" i išao polako Nemanjinom ulicom od Slavije ka Železničkoj stanici. VOZIO sam radnike gradilišta "Beograda na vodi" i išao polako Nemanjinom ulicom od Slavije ka Železničkoj stanici - rekao nam je vozač… »
"Čuo sam udarac, a onda sam se probudio kod Vlade Srbije": Ispovest vozača belog kombija u koji se zakucao "BMW smrti"
Blic 18.06.2020
Čuo sam udarac i posle sam se probudio kod Vlade Srbije. Tad je stigla Hitna pomoć i prebacila nas na Urgentni - kaže za "Blic" Bojan K. (28) vozač kombija koji se rano jutros sudario sa BMW-om kod zgrade Vlade Srbije. U stravičnoj saobraćajnoj nesreći… »
Vesti dana »
Dramatična noć u Herceg Novom: Vatra pretila desetinama kuća, požar još uvek nije ugašen
Nova pre 15 minutajoš 16 povezanih
Evo kog datuma će biti poslednji udar vrućina u Srbiji: Objavljeno kakvo nas vreme očekuje do septembra
Nova pre 20 minutajoš 15 povezanih
Trudnica povređena u Beogradu kada je na nju naleteo električni trotinet
RTS pre 25 minutajoš 24 povezane
Požar na Stolovima još nije lokalizovan, u Deliblatskoj peščari se i dalje saniraju žarišta
Nova pre 20 minutajoš 8 povezanih
Suprotstavljeni stavovi Irana i SAD o Ormuzu – ko ima kontrolu nad moreuzom
RTS pre 1 satjoš 11 povezanih