Повезане вести

Исповест возача комбија који се сударио са БМВ-ом: Чуо сам јак ударац, а оно што је уследило...

Исповест возача комбија који се сударио са БМВ-ом: Чуо сам јак ударац, а оно што је уследило...

Вечерње новости 18.06.2020
Бојан К. (28), који се рано јутрос управљајући комбијем сударио са БМВ-ом код зграде Владе Србије, каже да је ударац био толико јак да се у том тренутку онесвестио. Бојан К. (28), који се рано јутрос управљајући комбијем… »
Возач комбија о стравичној несрећи код Владе Србије: Осетио сам ударац, пробудио сам се код зграде Владе

Возач комбија о стравичној несрећи код Владе Србије: Осетио сам ударац, пробудио сам се код зграде Владе

Вечерње новости 18.06.2020
Возио сам раднике градилишта "Београда на води" и ишао полако Немањином улицом од Славије ка Железничкој станици. ВОЗИО сам раднике градилишта "Београда на води" и ишао полако Немањином улицом од Славије ка Железничкој станици… »
"Чуо сам ударац, а онда сам се пробудио код Владе Србије": Исповест возача белог комбија у који се закуцао "БМВ смрти"

"Чуо сам ударац, а онда сам се пробудио код Владе Србије": Исповест возача белог комбија у који се закуцао "БМВ смрти"

Блиц 18.06.2020
Чуо сам ударац и после сам се пробудио код Владе Србије. Тад је стигла Хитна помоћ и пребацила нас на Ургентни - каже за "Блиц" Бојан К. (28) возач комбија који се рано јутрос сударио са БМВ-ом код зграде Владе Србије. У… »

Вести дана »