Povezane vesti
Zoran Jotić Jotka U sudu: Nisam ubio matorog Ždrokinca, bio mi je drug u mladosti
Kurir 19.06.2020
Šef kruševačkog podzemlja, koji je optužen da je organizovao ubistvo Dejana Stankovića Ždrokinca, rekao je juče „da ga terete da je izvršio krivična dela dok je bio u zatvoru“. Zoran Jotić Jotka (64), navodni šef kruševačkog podzemlja… »
Suđenje Jotki za ubistvo Ždrokinca: Nisam naredio da ga ubiju, ovde sam ja meta!
Večernje novosti 18.06.2020
Zoran Jotić negirao da je umešan u likvidaciju Dejana Stankovića. Jotka tvrdio da bi sprečio ubistvo da je znao da se priprema. KRUŠEVLjANIN Zoran Jotić Jotka negirao je pred Specijalnim sudom u Beogradu da je u maju 2018. formirao kriminalnu grupu… »
Vesti dana »
Uhapšena 13.: Osoba zbog tragedije u Novom Sadu Oglasilo se Više javno tužilaštvo: Bila nedostupna organima gonjenja
Blic pre 37 minutajoš 36 povezanih
(FOTO, VIDEO) Protestna šetnja u Novom Sadu „Bulevar krvavih tragova“: Došlo do verbalnog incidenta, na ivici sukoba, tokom prolaska pored prostorija SNS
Danas pre 1 satjoš 15 povezanih
(FOTO, VIDEO) Blokirani radovi na Starom savskom mostu: Pojavačava se prisustvo policije
Danas pre 1 satjoš 23 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Načelnik bolnice teško povređen u izraelskom napadu, ubijeno 11 ljudi; Hezbolah: Napali smo dronovima pomorsku bazu Ašdod
RTV pre 14 minutajoš 32 povezane
Pašalić obišao pritvorenike u okružnom zatvoru u Novom Sadu: "Vesić i dalje štrajkuje glađu"
NIN pre 3 satajoš 22 povezane