Povezane vesti
"Ako je čizma na mojoj glavi cena za slobodu, ne žalim da se ponovi": Ispovest žrtve policije u Budvi
Večernje novosti 20.06.2020
Ako je cena za slobodu čizma na mojoj glavi, ne bih žalio da se ponovi, napisao je na svom Fejsbuk profilu Mladen Mikijelj, sekretar za investicije opštine Budva. Ako je cena za slobodu čizma na mojoj glavi, ne bih žalio da se ponovi, napisao je na svom… »
Oglasio se uhapšeni Budvanin: Ne bih žalio da se ponovi čizma na mojoj glavi ako je to cena za slobodu
Blic 20.06.2020
Sekretar za investicije Opštine Budva Mladen Mikijelj oglasio se nekoliko dana nakon njegovog hapšenja prilikom koga su policijski službenici iz Bara Saša Knežević i Alen Hamzić, upotrebom fizičke snage, prekoračili ovlašćenja. Naime, jedan od policajaca… »
Vesti dana »
Pretnje smrću Lazaru Diniću zbog razotkrivanja napadača na studente i novinare
Glas Zaječara pre 3 satajoš 24 povezane
Studenti iz Novog Sada o nasilju koje su pretrpeli: Udarci u glavu, šamari, pljuvanje, vređanje
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih
Zelenski otkrio zašto su prekinuti pregovori Ukrajine i Rusije: Žestok sukob nastao u Ženevi zbog ove dve teme
Mondo pre 35 minutajoš 33 povezane
Kleut: Ministar Glamočić treba da podnese ostavku jer je odgovoran za lošu agrarnu politiku
Radio sto plus pre 21 minutajoš 16 povezanih
Vremenska prognoza Nedeljka Todorovića za kraj februara: Zima se ne predaje, stiže još snega u Srbiju
Mondo pre 55 minutajoš 40 povezanih