Povezane vesti
"Ako je čizma na mojoj glavi cena za slobodu, ne žalim da se ponovi": Ispovest žrtve policije u Budvi
Večernje novosti 20.06.2020
Ako je cena za slobodu čizma na mojoj glavi, ne bih žalio da se ponovi, napisao je na svom Fejsbuk profilu Mladen Mikijelj, sekretar za investicije opštine Budva. Ako je cena za slobodu čizma na mojoj glavi, ne bih žalio da se ponovi, napisao je na svom… »
Oglasio se uhapšeni Budvanin: Ne bih žalio da se ponovi čizma na mojoj glavi ako je to cena za slobodu
Blic 20.06.2020
Sekretar za investicije Opštine Budva Mladen Mikijelj oglasio se nekoliko dana nakon njegovog hapšenja prilikom koga su policijski službenici iz Bara Saša Knežević i Alen Hamzić, upotrebom fizičke snage, prekoračili ovlašćenja. Naime, jedan od policajaca… »
Vesti dana »
Pretnje smrću Lazaru Diniću zbog razotkrivanja napadača na studente i novinare
Glas Zaječara pre 2 satajoš 22 povezane
„Teški, ali i konstruktivni“: Trilateralni razgovori o ratu u Ukrajini trajali samo dva sata
Danas pre 2 satajoš 32 povezane
Studenti opisali koje su povrede dobili ispred SNP-a: "Policajci su stajali i gledali kako nas batinaši napadaju"
Insajder pre 15 minutajoš 23 povezane
Poljoprivrednici blokirali još jedan put: Počela blokada starog puta Čačak-Kraljevo, trajaće do 18 časova
Nova pre 2 satajoš 13 povezanih
Šok! Zahlađenje, pa neverovatan skok temperature vazduha: Evo kada nas očekuje 20 stepeni
Telegraf pre 1 satjoš 37 povezanih