Povezane vesti
Anabela na ivici nervnog sloma: "Bolje da su me silovali i da sam rodila decu, nego sa ovim dušmaninom!"
Alo 23.06.2020
Raspad! Marko Đedović ustao je kako bi u ulozi porote izneo svoje mišljenje o suđenju Anabele Atijas i Marka Miljkovića, koje je neavno počelo, prema Miljkovićevoj tužbi. Odmah na početku istakao je reči Lune Đogani o video-prilogu i rečima… »
Anabela se obratila Gagiju i šokirala sve: "Volela bih da sam silovana i da sam rodila decu"
Telegraf 23.06.2020
- Sram te bilo, ti si bolesna - kratko joj je poručio Gagi. Nakon što su zadrugari dobili zadatak od Velikog šefa, za crnim stolom nastao je pravi haos između bivših supružnika, Anabele Atijas i Gagija Đoganija. Naime, oni su dobili zadatak… »
Vesti dana »

Dekani novosadskog univerziteta zabrinuti zbog izjava predstavnika vlasti: Zaštitite studente
Radio 021 pre 8 satijoš 11 povezanih

Studenti iz Pionirskog parka skandirali "Kosovo je srce Srbije": Poručili da ostaju i da će se boriti za svoja prava (video)
Blic pre 1 satjoš 62 povezane

Vučić: Daćemo sve od sebe da učesnike subotnjeg skupa obezbedimo, kao i sve druge ljude
N1 Info pre 11 minutajoš 54 povezane

VIDEO Pogledajte kako večeras izgledaju Terazije: Ulice prepune građana, atmosfera veličanstvena
Nova pre 16 minutajoš 37 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 35 minutajoš 35 povezanih