Povezane vesti
Izolacija zbog korona virusa: Jesu li ljudska bića prirodno lenja
Danas 25.06.2020
Možda spadate među više od tri miliona ljudi koji su pogledali kratki film u produkciji kancelarije Kalifornijskog guvernera. Već neko vreme kruži po društvenim mrežama. U tom videu, komičar Leri Dejvid, u svom prepoznatljivo zajedljivom stilu, poziva… »
Radio 021 25.06.2020
Aktuelna pandemija primorala je veći deo svetske populacije da ostane kod kuće i „spusti loptu". Ali mi možda nismo baš naštelovani na tako nešto. Getty Images Biti neaktivan možda i nije toliko prirodno stanje kao što mislimo Možda ste među više od tri… »
BBC News 25.06.2020
Aktuelna pandemija primorala je veći deo svetske populacije da ostane kod kuće i „spusti loptu". Ali mi možda nismo baš naštelovani na tako nešto. Možda ste među više od tri miliona ljudi koji su pogledali kratki film u produkciji kancelarije… »
Južne vesti 25.06.2020
Getty Images Biti neaktivan možda i nije toliko prirodno stanje kao što mislimo Možda ste među više od tri miliona ljudi koji su pogledali kratki film u produkciji kancelarije kalifornijskog guvernera. Već neko vreme kruži po društvenim mrežama. U tom… »
Vesti dana »
Rast industrijske proizvodnje u maju: 0,3 odsto u odnosu na isti mesec 2025.
N1 Info pre 10 minutajoš 37 povezanih
Vučić o pisanju KRIK-a: Nije mi važan Vidić niti Slaviša Kokeza
Nedeljnik pre 55 minutajoš 32 povezane
Velike promene u gradskom prevozu: Osim Terazija i Bulevara kralja Aleksandra, radovi u još 3 važne ulice, evo svih izmena, detaljno
Blic pre 20 minutajoš 28 povezanih
Rashlađenje samo što nije, u okolini Beograda već pljušti: Meteorolog Čubrilo otkrio kada počinje nevreme
Mondo pre 20 minutajoš 73 povezane
"Paket novih mera neće biti teret za budžet niti narušiti fiskalna pravila"
B92 pre 15 minutajoš 51 povezana