Povezane vesti
"Okej, svi ste protiv mene – sada ćete svi umreti": Francuski teniser pričao o Đokovićevom inatu i vatri u očima
Večernje novosti 26.06.2020
Žil Simon je opisao kako izgleda Novakov inat, koji smo videli najčešće na US openu i Vimbldonu – kada je 20.000 ljudi protiv njega. Novak Đoković je stavljen na stub srama. Kao da je on jedini krivac za virus koronu u čitavom svetu, otrovne strelice… »
Kakva izjava: Okej, svi ste protiv mene, a ja ću da ga je**m!
Mondo 26.06.2020
On je sve to živopisno objasnio... On je sve to živopisno objasnio... Novak Đoković je i dalje na meti kritika od strane svih svetskih medija, pa čak i regionalnih, zbog organizacije Adria tur takmičenja, na kojima se proširila zaraza korona virusa… »
Vesti dana »
(BLOG) Iran potvrdio smrt Hamneija, Tramp upozorava da prestanu s odmazdom, Izrael gađa "srce" Teherana
N1 Info pre 51 minutajoš 78 povezanih
Evo kako je zapravo glasala publika na PZE: Zejna je bila favorit, a onda je Lavina oduvala u finalu
Kurir pre 16 minutajoš 66 povezanih
"Baba Marta" donosi sneg tačno ovog datuma? Ovo je najnovija prognoza RHMZ i Ivana Ristića: Čeka nas zahlađenje
Blic pre 51 minutajoš 20 povezanih
(Video) Dubai i Doha na udaru! Glasne eksplozije i požar u luksuznom hotelu nakon iranske odmazde
Dnevnik pre 1 satjoš 20 povezanih