Povezane vesti
Dona Vekić: Žao mi je Novaka, imao je samo dobre namere
Beta 26.06.2020
Hrvatska teniserka Dona Vekić pružila je danas podršku najboljem igraču sveta Novaku Djokoviću, koji je na udaru brojnih kritika zbog organizovanja turnira usred pandemije korona virusa. "Stvarno mi je jako žao Novaka jer mu je ideja bila odlična. Teško… »
Hrvatska teniserka izlazi u odbranu Đokovića: Meni je loše zbog Novaka, imao je samo dobre namere
Večernje novosti 26.06.2020
Njegovo dovođenje tako dobrih tenisera u Hrvatsku bio je neverovatan potez, za svaku pohvalu, rekla je hrvatska teniserka. Hrvatska teniserka Dona Vekić bila je jedna od zvaničnih gošći Novaka Đokovića na “Adrija turu” u Zadru. 24. igračica VTA liste je… »
Vesti dana »

Danas je Mala Gospojina: Praznik Presvete Bogorodice i običaji koji traju vekovima
Danas pre 10 minutajoš 11 povezanih

Od prohladnog jutra do letnjih vrućina Srbiju danas očekuju nagle vremenske promene
Dnevnik pre 19 minutajoš 10 povezanih

Hitna pomoć: U sudaru kod Beogradskog sajma teže povređeno petoro mladih, bez žrtava
RTV pre 19 minutajoš 12 povezanih

Nato je spreman da upotrebi silu ako bude potrebno: Ministar Estonije: "Sposobni smo da branimo vazdušni prostor zajedno sa našim saveznicima"
Blic pre 4 satijoš 3 povezane

Na današnji dan: Umrli Vergilije, Šopenhauer i Valter Skot, rođeni Svetozar Marković i H. Dž. Vels
Radio 021 pre 1 satjoš 2 povezane