Povezane vesti
“Naučio sam da me za svašta optužuju, ali još nisam čuo da me zovu ratnim zločincem“: Vučić o tekstu Njujork tajmsa
Večernje novosti 26.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas povodom naslova teksta Njujork tajmsa u kome se pominje kao ratni zločinac da veruje da je u pitanju nenamerna greška. BRISEL - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas povodom naslova teksta… »
Vučić: Za svašta me optužuju, ali nikad za ratne zločine
Nova 26.06.2020
Predsednik Srbije Aleksnadar Vučić rekao je danas povodom naslova teksta Njujork tajmsa u kome se pominje kao ratni zločinac da veruje da je u pitanju nenamerna greška. “Ja sam naučio da me za svašta optužuju, pevaju, svašta izgovaraju, a da sam počinio… »
Vesti dana »
Požari i dalje aktivni u Deliblatskoj peščari i na Stolovima, ugašena žarišta kod Kladova i na Fruškoj gori
RTV pre 2 satajoš 36 povezanih
Pokret slobodnih građana: Politika važnija od šuma i bezbednosti građana – Zašto vlast ignoriše EU mehanizam dok Srbija gori? Pokret slobodnih građana
Volim Zrenjanin pre 51 minutajoš 65 povezanih
Požar na deponiji u Kragujevcu: Na terenu pet vatrogasnih vozila, nadležni apeluju da građani zatvore prozore
Nova pre 4 satijoš 22 povezane
Jedno mesto u Srbiji danas beleži neverovatnu razliku u temperaturi: Dok je negde i do 40, tamo je 25 stepeni Celzijusa
Euronews pre 3 satajoš 23 povezane
Srbija pod snažnim toplotnim talasom, temperature dostižu 42 stepena
Naslovi.ai pre 2 satajoš 58 povezanih