Povezane vesti
“Naučio sam da me za svašta optužuju, ali još nisam čuo da me zovu ratnim zločincem“: Vučić o tekstu Njujork tajmsa
Večernje novosti 26.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas povodom naslova teksta Njujork tajmsa u kome se pominje kao ratni zločinac da veruje da je u pitanju nenamerna greška. BRISEL - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas povodom naslova… »
Vučić: Za svašta me optužuju, ali nikad za ratne zločine
Nova 26.06.2020
Predsednik Srbije Aleksnadar Vučić rekao je danas povodom naslova teksta Njujork tajmsa u kome se pominje kao ratni zločinac da veruje da je u pitanju nenamerna greška. “Ja sam naučio da me za svašta optužuju, pevaju, svašta izgovaraju, a da sam… »
Vesti dana »
Putin potpisao zakon o ukidanju dugova za vojnike koji se bore u Ukrajini – do 92.000 evra
Danas pre 10 satijoš 5 povezanih
(Video): Večeras se na koncertu Tanje Savić samo on pojavio iz prve postave "Zvezda Granda": Oni nisu želeli da dođu na njen koncert, a evo ko je još bio gost
Blic pre 9 satijoš 6 povezanih
Erdogan podržava hapšenje Netanjahua: "Treba obnoviti poverenje čovečanstva"
Kurir pre 2 satajoš 5 povezanih
Napisao optužnicu za ubistvo premijera: Jovan Prijić podneo ostavku istog jutra kada je ubijen Zoran Đinđić: Dan ranije doneo iskaz svedoka - saradnika kojim je razotkriven Zemunski klan
Blic pre 10 satijoš 1 povezana
Jutarnja temperatura i do - 12 stepeni: Evo kakav nas dan očekuje danas u Srbiji
Telegraf pre 2 satajoš 5 povezanih