Povezane vesti

Novi Pazar: Pobeda koalicije oko SNS na ponovljenim izborima

Novi magazin 02.07.2020
Lista "Aleksandar Vučić – Za našu decu" osvojila je najviše glasova na ponovljenim parlamentarnim izborima u Novom Pazaru, saznaje radio Sto plus u Radnom telu za praćenje izbora. U Novom Pazaru su izbori ponovljeni na devet biračkih mesta, a… »

SNS Šabac: Lokalne izbore održati u zakonskom roku

Dnevnik 02.07.2020
Aleksandar Pajić rekao da su juče podneli krivične prijave protiv predsednika Gradske izborne komisije Budimira Pavlovića i sekretara Zlatka Rankovića, saopštio je GO SNS Šapca. ŠABAC: Kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Šapca… »

SNS: Šabac podneo krivične prijave, traži održavanje izbora u zakonskom roku

Blic 02.07.2020
Kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Šapca Aleksandar Pajić je još jednom pozvao na poštovanje zakona i ponavljanje lokalnih izbora u tom gradu u zakonskom roku i u skladu sa odlukom Upravnog suda i naveo da su zbog nepravilnosti u radu… »

Žika Gojković: POKS nije prošao cenzus

Vesti online 02.07.2020
Na osnovu prebrojanih sto odsto glasova sa ponovljenih izbora, koaliciji „Za kraljevinu Srbiju“ nedostajalo je nekoliko hiljada glasova da pređe cenzus i uđe u Skupštinu Srbije. POKS smatra da bi izborni rezultat bio sigurno bolji i dovoljan za… »

POKS ipak ostao ispod cenzusa, ne ulaze u parlament

Nova 02.07.2020
Koalicija "Za kraljevinu Srbiju" je saopštila da joj je, na osnovu prebrojanih sto odsto glasova sa ponovljenih izbora na 234 biračka mesta, nedostajalo nekoliko hiljada glasova za cenzus. Lider Pokreta kraljevine Srbije Žika Gojković kaže za Nova.rs… »

POKS ipak nije prešao cenzus

Radio 021 02.07.2020
Pokret obnove Kraljevine Srbije saopštio je danas da ipak nije prešao cenzus na parlamentarnim izborima. Kako navode, nedostajalo im je nekoliko hiljada glasova da bi dostigli cenzus od tri odsto. U saopštenju se ocenjuje da bi rezultat verovatno bio… »

POKS: ipak nije prešao cenzus, ništa od ulaska u Skupštinu

Blic 02.07.2020
Koalicija "Za kraljevinu Srbiju" (POKS), saopštila je da nije prešla cenzus od tri odsto ni nakon juče ponovljenih izbora za Skupštinu Srbije, tako da će u narednom periodu ipak biti vanparlamentarna stranka. Kako se navodi u saopštenju, na osnovu… »

Fali im par hiljada glasova: “Kraljevina” ipak nije ušla u Parlament

Večernje novosti 02.07.2020
Na osnovu prebrojanih sto odsto glasova sa ponovljenih izbora, koaliciji "Za kraljevinu Srbiju" nedostajalo je nekoliko hiljada glasova da pređe cenzus i uđe u Skupštinu Srbije. Na osnovu prebrojanih sto odsto glasova sa ponovljenih izbora, koaliciji… »

“Kraljevina” nije ušla u Parlament

Dnevnik 02.07.2020
BEOGRAD: Na osnovu prebrojanih sto odsto glasova sa ponovljenih izbora, koaliciji "Za kraljevinu Srbiju" nedostajalo je nekoliko hiljada glasova da pređe cenzus i uđe u Skupštinu Srbije. POKS smatra da bi izborni rezultat bio sigurno bolji i dovoljan… »

POKS: Nismo prešli cenzus

RTS 02.07.2020
Pokret obnove Kraljevine Srbije saopštio je da nije prešao cenzus na parlamentarnim izborima i da im je nedostajalo nekoliko hiljada glasova da bi dostigli tri odsto. U saopštenju se ocenjuje da bi rezultat verovatno bio bolji da su ponovljeni izbori… »

SNS osvojio više od 70 odsto glasova u Vranju na ponovljenom glasanju

B92 02.07.2020
Vranje -- Na ponovljenim parlamentarnim izborima na devet biračkih mesta u Vranju izašlo je 40,95 odsto građana, a najvie glasova dobila je SNS. Od ukupno upisanih 6.290, na izbore je izašlo 2.576 birača. Kako je objavljeno na sajtu grada, od tog… »

Rezultati ponovljenih izbora u Vranju: Najviše glasova dobila lista SNS - 70,19 odsto

Kurir 02.07.2020
Na devet biračkih mesta na teritoriji Grada Vranja, na ponovljenom glasanju za poslanike Narodne skupštine Republike Srbije, od ukupno upisanih 6.290, na jučerašnje izbore izašlo je 2.576 birača, odnosno 40,95 odsto. Lista Srpske napredne stranke od… »

Izborni obrt, oglasio se POKS: Fali nam nekoliko hiljada glasova za cenzus, bolje bismo prošli da se glasalo u nedelju

Kurir 02.07.2020
BEOGRAD - Na osnovu prebrojanih 100 odsto glasova sa ponovljenih izbora, Koaliciji za Kraljevinu Srbiju nedostajalo je nekoliko hiljada glasova za censuz. Izborni rezultat sigurno bi bio bolji i dovoljan za prelazak cenzusa da je ponovljene izbore RIK… »

Koalicija SPS-JS zadovoljna još boljim rezultatom na ponovljenim izborima

Danas 02.07.2020
Koalicija Socijalistička partije Srbije – Jedinstvena Srbija izražava zadovoljstvo što je na ponovljenim izborima ostvarila još bolji rezultat nego 21. juna, čime smo još jednom potvrdili da smo druga po snazi opcija na političkoj sceni Srbije… »

"Bolji rezultat nego 21. Juna" SPS-JS: Naša koalicija osvojila 12,5 odsto glasova

Press 02.07.2020
Koalicija Socijalistička partije Srbije - Jedinstvena Srbija saopštila je da je na osnovu 75 odsto obrađenih biračkih mesta od 234 na kojima je u sredu ponovljeno glasanje osvojila 12,5 odsto glasova. Foto;blic U saopštenju koalicija navodi da je… »

SNS Šabac: Naprednjacima 72 odsto glasova na ponovljenim izborima

Večernje novosti 02.07.2020
SNS je na pet biračkih mesta osvojila 72 odsto glasova birača, što je, kako navode, najbolji pokazatelj podrške koju imaju među Šapčanima. Šabački odbor Srpske napredne stranke saopštio je danas da je lista "Aleksandar Vučić - Za našu decu"… »

Mihajlović: Čestitam članovima, volonterima i funkcionerima na velikom rezultatu

Danas 02.07.2020
Članica Predsedništva Srpske napredne strane (SNS) Zorana Mihajlović zahvalila se građanima koji su na ponovljenim republičkim izborima još jednom dali „ubedljivo najveće poverenje“ listi „Aleksandar Vučić – Za našu decu“. „Građani… »

SNS Šabac: Srpskoj naprednoj stranci 72 odsto glasova na ponovljenim izborima

B92 02.07.2020
Šabački odbor Srpske napredne stranke saopštio je danas da je lista "Aleksandar Vučić - Za našu decu" ubedljivo pobedila na svih pet biračkih mesta u Šapcu. Šabac je bio jedno od 234 na kojima su širom Srbije ponovljeni parlamentarni izbori. SNS… »

SNS Šabac: Osvojili smo 72 odsto na ponovljenim izborima

Nova 02.07.2020
Šabački odbor Srpske napredne stranke saopštio je danas da je lista "Aleksandar Vučić - Za našu decu" ubedljivo pobedila na svih pet biračkih mesta u Šapcu, od 234 na kojima su širom Srbije ponovljeni parlamentarni izbori. SNS je na pet biračkih… »

Još bolji: SNS u Šapcu osvojio 72% glasova

Mondo 02.07.2020
Šabački odbor Srpske napredne stranke saopštio je danas da je lista "Aleksandar Vučić - Za našu decu" ubedljivo pobedila na svih pet biračkih mesta u Šapcu, od 234 na kojima su širom Srbije ponovljeni parlamentarni izbori. Šabački odbor Srpske… »

SNS Šabac: SNS 72 odsto glasova na ponovljenim izborima

Dnevnik 02.07.2020
ŠABAC: Šabački odbor Srpske napredne stranke saopštio je danas da je lista "Aleksandar Vučić - Za našu decu" ubedljivo pobedila na svih pet biračkih mesta u Šapcu, od 234 na kojima su širom Srbije ponovljeni parlamentarni izbori. SNS je na pet… »

Mihajlović zahvalila građanima na poverenju na izborima

Dnevnik 02.07.2020
BEOGRAD: Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović zahvalila je građanima koji su na ponovljenim republičkim izborima još jednom dali ubedljivo najveće poverenje listi "Za našu decu" koju predvodi lider SNS i predsednik… »

Socijalisti: Još bolji rezultat SPS-JS na ponovljenim izborima nego 21. juna

N1 Info 02.07.2020
Socijalistička partija Srbije saopštila je da je koalicija SPS - Jedinstvena Srbija na ponovljenim izborima ostvarila bolje rezultate nego 21. juna i zahvalila svim svojim glasačima. U saopštenju se navodi da je, na osnovu 75 odsto obrađenih… »

SPS-JS: Koalicija osvojila 12,5 odsto glasova

RTS 02.07.2020
Koalicija Socijalistička partije Srbije-Jedinstvena Srbija saopštila je da je na osnovu 75 odsto obrađenih biračkih mesta od 234 na kojima je u sredu ponovljeno glasanje osvojila 12,5 odsto glasova. U saopštenju koalicija navodi da je ostvarila još… »

"Bolji rezultat nego 21.: Juna" SPS-JS: Naša koalicija osvojila 12,5 odsto glasova

Blic 02.07.2020
Koalicija Socijalistička partije Srbije - Jedinstvena Srbija saopštila je da je na osnovu 75 odsto obrađenih biračkih mesta od 234 na kojima je u sredu ponovljeno glasanje osvojila 12,5 odsto glasova. U saopštenju koalicija navodi da je ostvarila… »

Glišić: SNS osvojila 60,2 odsto glasova

Blic 01.07.2020
Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić rekao je večeras da je SNS na osnovu obrađenih 221 od 234 biračkih mesta na kojima je ponovljeno glasanje za parlamentarne izbore u Srbiji odnela ubedljivu pobedu sa 60,2 odsto osvojenih glasova. On je na… »

Ubedljiva pobeda SNS-a na ponovljenim izborima u Loznici: Osvojili 74 odsto glasova

Večernje novosti 01.07.2020
Prema nezvaničnim rezultatima na birališta je izašlo oko 18 odsto birača. Srpska napredna stranka je u Loznici, na četiri biračka mesta gde su ponovljeni parlamentarni izbori, osvojila je 74 odsto glasova. Prema nezvaničnim rezultatima na… »

Vesti dana »