Povezane vesti

"Molimo se Bogu da ne moramo da otvorimo 'Mišović' u letnjim mesecima, jer ako do toga dođe..."

B92 03.07.2020
Beograd -- Ako "Dragiša Mišović" u letnjim mesecima mora biti proglašena kvid bolnicom, onda bi bili u teškoj situaciji, izjavio sinoć predsednik Srbije. "Ako mere koje će vlada doneti ne budu dale rezultate, a konsultovali smo se sa ljudima iz… »

Kazne za nenošenje maski, ograničavanje klubova i zatvaranje studentskih domova

Danas 03.07.2020
Od ponedeljka se uvode kazne od 5.000 ili 6.000 dinara za nenošenje maski u zatvorenom prostoru, zatvaraju se klubovi na dve nedelje u periodu od 23 časa do 6 sati ujutru i zatvaraju se svi studentski domovi, saopštio je na RTS predsednik Srbije… »

Predsednik Vučić se obratio naciji: "Ako mere u Beogradu ne budu vredele, biće još restriktivnije"

Večernje novosti 02.07.2020
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je u intervjuu za RTS da je 82,5 odsto zaraženih korona virusom iz Beograda. Predsednik Aleksandar Vučić rekao je u intervjuu za RTS da je 82,5 odsto zaraženih korona virusom iz Beograda. Najavljuje da će noćni… »

Vučić: Ako ove mere za nekoliko dana ne budu dale rezultate, uvešćemo nove, pa i zatvaranje Beograda

Blic 02.07.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras da će u Beogradu biti na snazi nove mere, čije bi sprovođenje trebalo da popravi epidemiološku situaciju u glavnom gradu. Od 23 do šest ujutro neće raditi kafići, klubovi i restorani koji… »

Nema zatvaranja Beograda: Vučić: Noćni klubovi i restorani se zatvaraju od 23 do 6 ujutro, ko ne nosi masku kazna od 5.000…

Blic 02.07.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će noćni klubovi biti zatvoreni od 23.00 do 6.00 sati, kao i da će od sutra početi kažnjavanje onih koji ne nose maske. - Voleo bih da imamo povoljniju situaciju. Beograd je najveći… »

Beograd je žarište: Predsednik otkrio koje mere će Srbija sprovesti

Večernje novosti 02.07.2020
- Na dve nedelje se zatvaraju klubovi i kafići sem za one koje imaju bašte. Studentske domove ćemo da zatvorimo. PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić saopštio je gostujući na RTS koje mere će sprovesti zbog epidemiološke situacije sa virusom… »

Od ponedeljka oni koji ne budu poštovali ovu meru u Srbiji platiće i do 6.000 dinara

Večernje novosti 02.07.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će se na dve nedelje se zatvarju noćni klubovi i slavovi od 23 časa do 6 ujuturu, kafići i studentski domovi. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će se na dve nedelje se zatvarju… »

Vučić na RTS saopštio da li će zatvoriti Beograd

Večernje novosti 02.07.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je na RTS gde je na pitanje da li će Beograd biti zatvoren, rekao da on ne beži od najtežih mera, ali da će one biti donete u skladu sa razvojem epidemiološke situacije. Predsednik Srbije Aleksandar… »

Vesti dana »